Herwaardering 🌟

Gepubliceerd op 7 januari 2024 om 13:20

Al langere tijd krijg ik het van alle kanten terug. 

 

*De prijzen die je voor je sessies vraagt zijn veel te laag*. 

 

Hoewel ik dit zelf ook aanvoelde, vond ik het toch een moeilijk stap om de prijzen te verhogen. De reden hiervan was dat er allerlei belemmerende overtuigingen in de weg zaten. 

 

* Ja maar... 

* Straks meld niemand zich meer aan! 

* Wat als ik het niet waar kan maken?

* Ik heb zoveel aandoeningen...

 

De afgelopen periode ben ik tijd en aandacht aan deze overtuigingen gaan besteden. Waaronder het meedoen aan een workshop *Vol vertrouwen op weg naar meer klanten* van Monique van Roekel. Ter voorbereiding op de workshop was het de bedoeling om een doel te formuleren. In een gesprek met Monique werd duidelijk dat de gedachten over mijn neurologische aandoening de grootste belemmering vormden. Het is een deel van mij, wat ik als *niet goed* beschouw. Echter is deze aandoening niet los van mij te zien. Het is zichtbaar aanwezig in mijn gehele zijn. 

 

Het doel wat hieruit voortvloeide was: *Ik ben altijd en in alle situaties goed genoeg zoals ik ben*. Dus ook met neurologische aandoening. 

 

De workshop vond online plaats via Zoom en er waren drie andere vrouwen die deelnamen. Dit vond ik heel erg fijn. Enerzijds zat ik lekker thuis in mijn eigen veilige bubbel en anderzijds was er een gevoel van verbinding.

 

Monique begeleide ons door verschillende stappen, waarbij we gingen ontdekken welke belemmerende overtuigingen je daadwerkelijk tegenhouden en welke negatieve herinneringen hieraan gekoppeld zijn. Om dit te kunnen doen maakt Monique gebruik van de Aroma Freedom Technique. Door een druppeltje essentiële olië op je handpalm aan te brengen en je handen als kommetjes over je neus heen te brengen, kun je de geur van de betreffende olie inhaleren. Door deze techniek kunnen onverwerkte emoties alsnog worden verwerkt, belemmerende overtuigingen bij de wortel worden aangepakt en vervangen worden door positieve, helpende gedachten. 

 

De essentiële oliën zijn van Young Living en wanneer je jezelf aanmeld voor deze workshop, krijg je vier geurproefjes thuisgestuurd. 

 

Aan het begin van de workshop voelde ik me best een beetje zenuwachtig en tegelijkertijd nieuwsgierig naar wat er mocht gaan ontstaan. 

De workshop was opgedeeld in drie rondes. Zowel voor als na elke ronde stonden we stil bij in hoeverre we geloofden in ons doel door het een cijfer te geven. Ik starte met een 1 en eindigde met een 10. 

 

* In ronde één mocht er een herinnering verzachten. 

* In ronde twee heb ik een zaadje wat ooit eens was geplant en inmiddels behoorlijk was gegroeid met wortel en al eruit kunnen trekken. Dit voelde enorm bevrijdend en er begon weer energie te stromen tussen mijn wortelchakra en nek. 

* In de derde ronde heb ik mijn stem laten horen en ben ik voor mezelf opgekomen. Daarna heb ik kleine ik geknuffeld en verteld hoe trots ik op haar ben. Dit was zo fijn! 

 

Hoewel de eerste ronde nog een beetje onwennig aanvoelde, klikte er bij de tweede ronde iets. Als vanzelf begreep ik welke negatieve herinneringen aan de overtuiging gekoppeld waren en wat er nodig was om het te helen. Ik zat echt te stuiteren op mijn stoel van blijdschap. 

 

De workshop hebben we afgerond met een affirmatie en een passende houding. Ik ben krachtig rechtop gaan staan, met mijn handen in mijn zij en heb meerdere malen *Ik ben trots op mezelf* hardop uitgesproken. Monique gaf het advies om de dagen na de workshop dit een aantal keer te herhalen, zodat het echt in jezelf kon verankeren. 

 

Inmiddels voel ik dat het zich steeds meer verankert in mijn zijn. Ik voel dat mijn neurologische aandoening er mag zijn en als mijn lichaam trilt, stuipt of trekt dan kan ik het laten zijn. Zonder mezelf te veroordelen of in paniek te raken en wanneer mensen ernaar vragen, kan ik op een rustige manier het gesprek aangaan. 

 

Het is dan ook tijd om mijn prijzen te gaan verhogen en vanaf februari zal het voor onderstaande sessies 25 euro per sessie gaan zijn. Omdat ik het waard ben. 

 

* Yoga

* Yoga Nidra

* Klanksessies

* Reiki

 

&

 

* De kaartleggingen gaan met 1 euro per kaart omhoog. 

* De stilte retraites heb ik het afgelopen jaar gratis georganiseerd en vanaf dit jaar zal het op donatie of uitwisselingsbasis zijn. Hiermee is het nog steeds toegankelijk voor iedereen en voor mij in verhouding. 

 

Dus mocht je nog voor de oude prijzen een sessie willen plannen? Maak dan deze maand nog een afspraak. 

 

Mocht je ook een workshop *Vol vertrouwen op weg naar meer klanten* bij Monique willen volgen? Of meer over haar willen weten? Bekijk dan haar website.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb