Systeemherstel

Vrij leven 

Bij deze methode geef je vanuit een zuivere intentie het zelfherstellend vermogen een boost. Je kunt het vergelijken met het resetten of deprogrammeren van een computer. Wanneer er klachten ontstaan, zou je kunnen spreken van een verstoord programma op je harde schijf. 

 

Gericht op het menselijk lichaam spreken we van blokkades. De blokkades kunnen op alle lagen in je systeem aanwezig zijn. Fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel of zelfs op een onbekende laag. Daarbij kan het gaan om een recente blokkade, maar ook om blokkades die al eerder in je leven zijn ontstaan. Systeemherstel is erop gericht om op alle lagen de blokkades op te sporen en op te ruimen.

Hoe verloopt een sessie? 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*. 

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben

 

🌟 De sessie vindt vooral staand plaats, mocht dit lastig zijn dan is zittend of liggend ook een mogelijkheid. 

 

🌟 Er zal samengewerkt worden met je lichaam. Ik zal het lichaan op verschillende plekken aanraken, vragen stellen en intenties uitspreken. 

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Investering in jezelf 

30 euro per behandeling 

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je onderstaand formulier invullen.

 

💛

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb