🌟 Update 🌟

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 11:05

Whoop, whoop 20 maart had ik een persoonlijke domeinnaam aangemaakt voor mijn website.

 

Inmiddels zijn we 3 maanden verder en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik heb de website helemaal zelf in elkaar gezet en daar ben ik toch echt wel trots op. Gisteren en vandaag ben ik bezig geweest met het bijwerken van de home pagina. Zodat hetgene wat ik aanbied helder en duidelijk is.

 

Daarbij ben steeds meer aan het ontdekken hoe ik kan samenwerken met mijn beperkingen. Zodat ik mijn licht op een fijne en gezonde manier kan laten stralen op deze aardbol.

 

Eén van de mooie dingen die daaruit is ontstaan zijn de sessies met helende klanken, meditatie en aanraking. *Zelfliefde*. Ik heb een aantal fijne sessies mogen geven en binnenkort geef ik mijn eerste sessie voor een groep. Ja, ik vind het spannend, maar ook ontzettend leuk en ik ben heel benieuwd naar wat er mag gaan ontstaan. 

 

Ook ben ik begonnen met het opnemen van een podcast. Pfoe, er zat een enorme blokkade op mijn keelchakra en ik voelde dat het tijd was om deze te doorbreken. Na minstens 400 keer opnieuw opnemen, staat de eerste aflevering online op youtube. Ook hier heb ik veel leuke reacties op gehad en fijne tips gekregen waar ik echt wat mee kan. Dankjewel allemaal 🙏. 

 

De tweede aflevering is in de maak en zal binnenkort online komen.

 

Als laatste wil ik nog even delen dat ik met veel plezier, liefde en aandacht kaarsen maak van 100% natuurlijke koolzaadwas en een klein beetje kleurpigment. Hoewel het even stoeien was met hoe het allemaal werkt, heb ik het inmiddels onder de knie. Ik heb verschillende leuke malletjes en zal hiervan binnenkort mooie foto's plaatsen op mijn website.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb