Recensies 

Blije berichten 

💛 Diana Vinclair

Kaartlegging 

Om de zoveel tijd laat ik een kaartlezing doen door Natascha. Dit doet ze heel professioneel. Je krijgt ook een uitleg via de mail en dit vind ik fijn. Je kan het dan rustig nalezen.

 

 

💛 Ingrid Stam 

Lijfkrachtherstel

Zojuist kom ik thuis van een hele fijne behandeling bij Natascha Jongman. Even de boel ontladen en rust in mijn lichaam brengen is gelukt. Nu nog zelf leren mediteren. Bedankt toppertje. 

 

 

 

💛 Jeanet Jongman

Klanksessie

Ik heb de klanksessie als super bijzonder ervaren. De klanken brachten me tot rust vooral net op het moment dat ik weer de spanning voelde. Het opende een knoop in mijn maag die ik voor zolang had. Zo bijzonder. Daarnaast is Natascha een super vrouw, geeft je veiligheid, ziet jou en spreekt op zo'n liefdevolle manier tegen je in de sessie. Ik raad het iedereen aan. ❤️

 

 

💛 Anne Noita

Stilte Retraite

9 december 2023 was er een stilte retraite georganiseerd door Natascha. Ik was hier niet mee bekend , maar het trok mij aan om dit eens samen met anderen te beleven. De ontvangst was rustig en warm. Er is een divers assortiment aan relax mogelijkheden en je mocht van alles gebruik maken. Gewoon doen, het is jouw stilte dag dus geen rekening houden met anderen. Na ongeveer 2 uur voelde ik een verandering en werd ik 1 met de ruimte om mij heen. Het was een geweldig diepe bevrijdende ervaring! De gastvrijheid is mij erg bijgebleven, samen met de warme persoonlijkheid van Natascha.

 

 

💛 Angela Jongman

Reiki

Heerlijk ontspannende reiki behandeling gehad, voelde me erg op mn gemak.

 

 

💛 Anoniem

kaartlegging

Laatst gevraagd om een kaart legging. Ik wilde gewoon eens weten waar ik stond in het leven en hoe de balans nu eenmaal was. Gevraagd om een kaartlegging. De kaartlegging was en bijzonder iets, veel wat verteld werd daar kende ik me zelf wel in en ik kon er mee verder. Het heeft me ruimte en inzicht gegeven. 

 

 

💛 Floor El Omari 

Klanksessie

Ik vond het een hele fijne en mooie ervaring. Heel bijzonder, al die verschillende frequenties. Mooi hoe de hele meditatie en ervaring in elkaar pasten. 

 

 

💛 Ingrid Stam

Reiki 

Dit was een bijzondere ervaring, het leek alsof ik op een wolkje lag. 

 

 

💛 Eduard Stomp

Kaartlegging

Hartelijk dank voor je inspanningen. Wat een mooie legging en interessante uitleg. Ik vind het waardevol en betekenisvol om kennis te nemen van de kaarten, het bergkristal in het midden en jouw toelichting. Ik ga deze binnenkort ook met een vriendin doornemen, om haar beeld daarbij te leren kennen. Want er zijn veel mogelijkheden voor interpretatie, dat maakt het heel boeiend en 'rijk'. Nogmaals dank en ik kom zeker nog eens opnieuw een meer gerichte uitvraag doen!

 

 

💛 Babette Weel-Engelgeer 

Stilte retraite 

Ik vond de stilte retraite bij Natascha heel fijn! Ze had een hele fijne ruimte gecreerd met boeken, orakel- en tarotsets, papier, verf, kleurpotloden en nog allerhande creatieve dingen. Yogamatjes, thee, je kon zelf invulling geven aan de stilte. Het samenzijn met een paar vrouwen in die stilte was heel prettig. Het voelde vrij en ontspannen. Ik kon ook echt ruimte voelen om te doen waar ik zelf behoefte aan had, of dat nu mediteren of journalen was. Dank je wel Natascha! 

 

 

💛 Leah Burgers 

Klanksessie

Dat was een fijne klanksessie. Heerlijk. Dank je wel mooierd. 

 

 

💛 Melanie van de Hoef

Kaartlegging

Op 26 mei 2023 had ik een kaartlegging aangevraagd, omdat ik het gevoel had dat mijn schoonmoeder bij me is. Dit wilde ik zeker weten. Ik ben terecht gekomen bij deze leuke vrouw en die bevestigde het met een kaartlegging. Je krijgt de legging via de mail, wat ook super fijn, is want je raak het niet kwijt. Dus een goeie ervaring rijker. Wil je wat weten over je dierbaren of iets anders dan kan zij kan je wellicht verder helpen. Al met al een top vrouw en ze staat je snel te woord. 

 

 

💛 Willie Hardeman

Klanksessie

Heel erg fijn en ontspannend. Een bijzondere ervaring. Ik hoefde even helemaal niets en kon alles loslaten.

 

 

💛 Anoniem

Stilte retraite

Bij aankomst warm ontvangen, kennismaken en verhalen met elkaar delen onder het genot van een heerlijke kruidenthee. Duidelijke uitleg gehad,met de intentie van deze dag is "loslaten". Een korte meditatie met ademhaling. Bewegen en meebewegen in het huis van Natascha: "Mi casa, su casa". Het voelde als warmte en geborgenheid. Vele interessante en inspirerende boeken, kaartendecks, creatieve activiteiten, meditatie en yoga van alles wat je kan doen om je innerlijke "Ik" te ontplooien. Ik voelde de energie van harmonie met elkaar. Deze dag ervaarde ik dat mijn innerlijke kind en ik samen deze dag elkaar hebben gevonden en samen deze dag beleven was een mooie en leerzame ervaring om mee te mogen maken in deze stilte dag retraite. Bedankt voor het helpen groeien in mijn innerlijk proces ❤️. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb