Blog

Welkom bij mijn blog

 

Ik vind het heel erg fijn om te schrijven en woorden te geven aan mijn levenservaringen. Zowel de ups, als de downs en de flows. Open & eerlijk. Hieronder kun je al mijn verhalen lezen. 

 

πŸ’›

Mezelf vergeven

Aan het begin van deze week had ik een kaartje voor mezelf getrokken en het mocht gaan over vergeving. Ik ben gaan mediteren en heb de vraag gesteld: *Waar mag ik mezelf nog vergeven?*. Er kwamen verschillende situaties voorbij, maar ook gevoelens van verantwoordelijkheid, schuld en schaamte. Vervolgens ben ik met aandacht en vanuit een liefdevolle intentie onderstaande woorden uit gaan spreken.

Lees meer »

De bijzondere kracht van de bizon 🦬

Een vriendin vertelde in haar podcast over de bijzondere kracht van de bizon. Wanneer er een storm aan komt, gaan de meeste dieren ervan weg. De bizons daarentegen gaan ernaar toe, ze gaan er in en er vervolgens doorheen.Β 

Lees meer »

Cactusarmen 🌡

Deze houding heet cactusarmen, simpelweg omdat het op een cactus lijkt🌡😁. Ik vind het een hele fijne houding wanneer ik mijn borstgebied wat meer wil openen en ruimte wil geven aan mijn hartchakra.

Lees meer »

Zielslichtje

Zielslichtje was toe aan een update. Het afgelopen jaar heb ik allerlei verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en het was tijd om het samen te gaan voegen tot één geheel.

Lees meer »

Workshop Medicijnwiel Numerologie

Twee weken geleden ben ik samen met een vriendin naar een workshop Medicijnwiel Numerologie geweest in Meterik. De workshop werd georganiseerd door Jolanda Barents van Praktijk Hoofd en Hart. Toen we het dorpje in reden hadden we het gevoel dat we weer in Bennekom waren. Alleen was er veel meer groen en alles leek helderder.

Lees meer »

Genieten van de natuur 🌿

Elke dag maak ik een wandeling. De ene dag wat langer dan de ander, maar ik ga altijd even naar buiten. Gisteren was het een stuk frisser dan ik had verwacht en ik was dan ook blij met m'n warme jas.

Lees meer »

Hellup... πŸ˜±πŸ˜΅β€πŸ’«

Afgelopen maandagavond kwam ik in een enorme paniek en dissociatie aanval. Ik had van een mug (wel een hele grote mug) een olifant gemaakt. Mijn vriend deed enorm z'n best om mik te kalmeren, alleen niets leek te helpen. Uiteindelijk vroeg hij *Wat zou je willen horen? * en ik antwoorde *Dat het goed komt*. Nadat hij deze woorden hardop uitsprak, keerde de rust weer terug.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb