Blog

Open en eerlijke verhalen


Welkom bij mijn blog

 

Ik vind het heel erg fijn om te schrijven en woorden te geven aan mijn levenservaringen. Zowel de ups, de downs en de flows. Open & eerlijk. Hieronder kun je al mijn verhalen lezen. 


Volle Maancirkel op de hei ๐ŸŒ•

De afgelopen Volle Maancirkel was erg fijn. We zijn een stiltewandeling gaan maken. Hoewel ik vaker alleen stilte wandelingen maak, vond ik het ook fijn om samen met anderen te beleven. Ik was lekker in m'n eigen bubbeltje en tegelijkertijd toch samen. Tijdens de wandeling realiseerde ik me hoe belangrijk het *zijn* in de natuur voor mij is. Simpelweg ademhalen, wandelen en om me heen kijken helpt enorm om alle opgeslagen spanningen van me af te laten glijden.

Lees meer »

Er is rust in het oog van de storm ๐ŸŒช๏ธ

Er gebeurd momenteel van alles om mij heen en ik word op allerlei lagen uitgedaagd, maar vanmorgen was daar ineens een gevoel van rust. Jeย kunt het vergelijken met het oog van de storm. Terwijl alles om je heen raast, is er in het midden een plek van rust en stilte. Ik kon glashelder zien wat er de aankomende tijd gedaan moet worden, maar ook hoe ik goed voor mezelf kon blijven zorgen. Het voelde zacht en tegelijkertijd heel krachtig. Het is fijn om vanuit dit gevoel van rust de aankomende periode tegemoet te gaan. Wetende dat ik het kan dragen

Lees meer »

Ik ga verhuizen ๐Ÿก

Leve duimendraaiers, kaarsjesbranders en good vibes stuurders mijn dank is groot. Ik ben vandaag door de woningbouw gebeld en ik heb een ander huis. Whoop Whoop wat ben ik blij ๐Ÿ˜.

Lees meer »

Het maken van keuzes

In ons dagelijks leven maken we keuzes over van alles en nog wat. Bij het maken van deze keuzes verbinden we ons meestal met ons hoofd, maar je kunt je ook met je gevoel verbinden.

Lees meer »

Koop niet bij de Sankalpa Store โŒ

Op 15 maart 2024 had ik twee harembroeken besteld bij het bedrijf Sankalpa Store. De kwaliteit van de stof was erg goed, maar de broeken waren op een hele gekke manier gestikt. Hierdoor zaten ze niet mooi. Ik had hierover een email gestuurd, een retourzending aangemaakt en het pakketje teruggestuurd. Ik kon in de app van PostNL zien dat het pakketje op 25 maart 2024 was afgeleverd, maar eind april had ik mijn geld nog niet terug. Hierover had ik contact opgenomen met het bedrijf. Zij gaven aan dat ze geen pakketje hadden ontvangen en dat ze het gingen uitzoeken. Na een maand niets gehoord te hebben, had ik gevraagd of er al iets duidelijk was. Ik kreeg een reactie terug dat ze geen pakketje hadden ontvangen en er niets over terug konden vinden, maar dat ze het voor mij wel heel vervelend vonden. Om mij tegemoet te komen mocht ik hun een betaalverzoekje sturen en dan zou ik het bedrag op mijn rekening teruggestort krijgen. Tot op heden wacht ik nog steeds op mijn geld.ย 

Lees meer »

Sjamanisme & Terug naar je natuur

Twee weken geleden was de tweede avond van de workshop Sjamanisme & Terug naar je natuur. Deze keer was de groep compleet en dat voelde fijn. We begonnen met het gezamenlijk neerleggen van het medicijnwiel. Om vervolgens een aantal yoga houdingen te doen, ter voorbereiding op de sjamanistische reis.

Lees meer »