Kaartleggingen

Wijsheid van je ziel 

 

Hoe fijn zou het zijn om weer eens verbinding te maken met jouw innerlijke wijsheid? Stil te staan bij jezelf, te reflecteren, geïnspireerd te raken en in contact te komen met je intuïtie en gevoel? 

 

Met alle liefde maak ik gebruik van mijn tarot en orakelkaarten om samen weer de verbinding met jouw innerlijke wijsheid te maken. De wijsheid van jouw ziel.

 

💛 

Hoe verloopt een kaartlegging? 

🌟 De kaartlegging kan op afspraak bij mij thuis, maar ook op afstand.

 

🌟 Bij mij thuis stemmen we ons samen af op jouw energie en je eventuele vraag. Daarbij is er de gelegenheid om op basis van jouw gevoel en intuïtie de kaartendecks uit te kiezen, maar je mag dit ook aan mij overlaten. 

 

🌟 Voor een kaartlegging op afstand stem ik mezelf af op jouw energie en je eventuele vraag. Op basis van mijn gevoel en intuitie maak ik een keuze uit de verschillende kaartendecks. Na afloop ontvang je een mooi uitgewerkt document in PDF. 

Investering in jezelf 

* Persoonlijke kaart: 3 euro

* Yin & Yang: 6 euro

* Verleden, Heden en Toekomst: 9 euro

* Maandlegging: 12 euro

* Wijsheid van je ziel: 12 euro

* Volle maan legging: 15 euro

* Half jaar legging: 18 euro

* Chakra legging: 21 euro

* Jaarlegging: 36 euro

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je onderstaand formulier invullen.

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich aan te melden voor een reading bij mij thuis. 

 

💛

Algemene Kaartleggingen

Hieronder kun je verschillende algemene kaartleggingen bekijken.

Kaartlegging : Februari 2024 💜

Eindelijk voelde ik weer de inspiratie voor een kaartlegging. Het is inmiddels februari en dit keer ben ik niet thuis, maar bij mijn ouders. Hier blijf ik gezellig een nachtje logeren. Bij deze een Kaartlegging voor de maand Februari. 

Lees meer »

De Toren ⚡

Toen ik net begon met het leggen van tarotkaarten trok ik elke keer opnieuw de toren. Ik vond de kaart enorm beangstigend. Op de kaart wordt een toren getroffen door de bliksem, waardoor het in brand vliegt en mensen genoodzaakt zijn om uit het raam te springen. Het dak van de toren knalt eraf. Het ziet er niet geruststellend uit.

Lees meer »

Kaartlegging : Week 1 ✨

Wauw wat een mooie stralende kaart. De energie spat er vanaf. De man op de kaart is Aartsengel Metatron en zoals je kunt zien, zit er een gat tussen zijn wenkbrauwen. Aartsengel Metatron is hier om je zesde chakra, ook wel je derde oog te openen. Hierdoor kunnen heldere gedachten en inzichten bij je doorkomen.

Lees meer »

Kaartlegging : Intentie voor het jaar 2024 💛

Het nieuwe jaar is in aantocht en het is tijd om een intentie te zetten voor het jaar 2024. Hiervoor heb ik een kaart getrokken uit het deck *Wild Woman of Mother Earth* van Elly Ariella. Het is een deck waar ik me vanuit mijn hart diepgaand mee verbonden voel.

Lees meer »