Klanksessie & Klanksmassage

Thuiskomen bij jezelf 

In het dagelijks leven wordt er veel van ons gevraagd & Hoe fijn is het dan om even niets te hoeven. Een moment om je weer te verbinden met jezelf en thuis te komen bij jezelf. 

 

Klanken hebben een groot effect op je lichaam en geest. We horen de geluiden niet alleen met onze oren, maar we voelen de trillingen in ons hele lichaam. Op deze manieren kunnen klanken je helpen om je systeem weer in balans te brengen.

 

πŸ’›

Hoe verloopt een behandeling? 

🌟 Tijdens een klanksessie maak ik intuïtief gebruik van verschillende instrumenten: Tibetaanse klankschalen, Kristallen klankschalen en Volle Maan klankschalen. Een Sjamanendrum, Chakapa, Ratel en twee verschillende windgongs. 

 

🌟Tijdens een klankmassage maak ik gebruik van Tibetaanse klankschalen, een massage klankschaal en een meesterstemvork. De klankschalen kunnen op en rondom het lichaam worden geplaatst en met de meesterstemvork kan gericht een bepaalde plek worden gemasseerd. 

 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt of waar extra aandacht naar toe mag. Zodat ik hier tijdens de sessie rekening mee kan houden.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben. 

 

🌟  Tijdens de sessie mag je komen liggen op een heerlijk, zachte futon. Mocht dit lastig zijn, dan zet ik met alle liefde een massagetafel voor je klaar. We zullen samen bespreken wat voor jou het fijnst is. Het belangrijkste is dat jij zo ontspannen mogelijk kunt liggen.

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Investering in jezelf

Klanksessie: 30 euro per behandeling 

Klankmassage: 30 euro per behandeling 

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je onderstaand formulier invullen.

 

πŸ’›

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden.