Klanksessies

Thuiskomen bij jezelf 

In het dagelijks leven wordt best veel van ons gevraagd & Hoe fijn is het dan om even niets te hoeven. Een moment om je weer te verbinden met jezelf. Thuiskomen bij jezelf. 

 

Klanken hebben een groot effect op je lichaam en geest. We horen de geluiden niet alleen met onze oren, maar we voelen de trillingen in ons hele lichaam. Daarbij kan het helpen om ons systeem weer wat meer in balans te brengen. 

 

Voordelen van een klanksessie

 

🌟 Rust

🌟 Ontspanning 

🌟 Zuivering

🌟 Heling 

🌟 Verzachten en beter laten doorstromen van blokkades

&

🌟 Nog zoveel meer

 

Voel je dan ook van harte welkom voor een sessie, waarbij helende klanken, meditatie en healing samen mogen komen. Zodat jouw lichaam zich even helemaal kan ontspannen.

 

💛

Hoe verloopt een sessie? 

🌟 Tijdens een sessie maak ik intuïtief gebruik van verschillende instrumenten: Massage klankschaal, Tibetaanse klankschalen, Kristallen klankschalen en Volle Maan klankschalen. Een Sjamanendrum, Chakapa, Ratel en twee verschillende windgongs. 

 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt of waar extra aandacht naar toe mag. Zodat ik hier tijdens de sessie rekening mee kan houden.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben. 

 

🌟  Tijdens de sessie mag je komen liggen op een heerlijk, zachte futon. Mocht dit lastig zijn, dan zet ik met alle liefde een massagetafel voor je klaar. We zullen samen bespreken wat voor jou het fijnst is. Het belangrijkste is dat jij zo ontspannen mogelijk kunt liggen.

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Investering in jezelf

30 euro per sessie

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je onderstaand formulier invullen.

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden.

 

💛

Maak jouw eigen website met JouwWeb