Lijfkrachtherstel

Terug naar de bron

Lijfkrachtherstel is een krachtige holistische methode, waarbij er gebruik gemaakt wordt van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. In ons leven kan er van alles gebeuren waardoor er een disbalans ontstaat. Met allerlei klachten tot gevolg. Dit kan zowel mentaal, fysiek, emotioneel als energetisch zijn.

 

Deze methode is erop gericht om de klachten bij de bron aan te pakken. Door het zelfherstellend vermogen te activeren, te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft en jezelf de benodigde liefde en aandacht te geven.

 

Iedere plek in ons lichaam heeft een andere boodschap:

* Nek: Waar zeg jij ja op, terwijl je eigenlijk nee bedoeld? 

* Schouders: Welke lasten draag je op je schouders? 

* Maag: Wat vindt je moeilijk om te verteren? 

 

Tijdens een behandeling zullen we hier dieper op in gaan. 

Hoe verloopt een behandeling? 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben.

 

🌟  De behandeling vindt plaats op een massage tafel. 

 

🌟 Tijdens een behandeling zal ik verschillende plekken op het lichaam aanraken en hier voor een tijdje blijven. Bij de eerste sessie besteed ik aandacht aan de nek, de wervelkolom en het bekken. Ondertussen stel ik vragen om samen de bron van de klacht helder te krijgen. Bij eventuele vervolgsessies richt ik me op het hoofd, de schouders, de voeten, organen en de gehele hormoonhuishouding. Hierbij zal er waar nodig ook aandacht zijn voor traumaverwerking.

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Investering in jezelf 

60 euro per behandeling 

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je onderstaand formulier invullen.

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden.

 

💛