Lijfkracht- & Systeemherstel

Terug naar de bron 

Lijfkracht- en systeemherstel is een krachtige holistische methode, waarbij er gebruik gemaakt wordt van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. In ons leven kan er van alles gebeuren waardoor er een disbalans ontstaat. Met allerlei klachten tot gevolg. Dit kan zowel mentaal, fysiek, emotioneel als energetisch zijn.

 

Deze methodes zijn erop gericht om de klachten bij de bron aan te pakken. Door het zelfherstellend vermogen te activeren, te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft en jezelf de benodigde liefde en aandacht te geven.

 

Iedere plek in ons lichaam heeft een andere boodschap:

 

* Nek: Waar zeg jij ja op, terwijl je eigenlijk nee bedoeld? 

* Schouders: Welke lasten draag je op je schouders? 

* Maag: Wat vindt je moeilijk om te verteren? 

 

Tijdens een behandeling zullen we hier dieper op in gaan. 

Hoe verloopt behandeling? 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben.

 

🌟 De behandeling begint staand met een energetische uitlijning, zodat alle scheefstanden weer in balans kunnen worden gebracht. Om vervolgens te komen liggen op een massagetafel. 

 

🌟 Ik zal verschillende plekken op het lichaam aanraken en hier voor een tijdje blijven. Ondertussen stel ik vragen, zodat we de bron van de klacht helder krijgen en ik hier gericht op kan behandelen. 

 

🌟 Bij de eerste sessie besteed ik aandacht aan het hoofd, de nek, schouders, wervelkolom, het bekken en de voeten. Ondertussen stel ik vragen om samen de bron van de klacht helder te krijgen. Bij eventuele vervolgsessies richt ik me op alle organen en de gehele hormoonhuishouding. Hierbij zal er waar nodig ook aandacht zijn voor traumaverwerking.

 

🌟 Om het gehele systeem te kunnen behandelen zijn er drie sessies nodig, maar ik wil je vooral uitnodigen om te voelen waar jij behoefte aan hebt. 

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Investering in jezelf 

Losse behandeling: 60 euro

Pakketkorting van 3 behandelingen: 150 euro

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je onderstaand formulier invullen.

 

💛

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb