Persoonlijke Kaartleggingen

De wijsheid van je ziel


Hoe fijn zou het zijn om weer eens verbinding te maken met jouw innerlijke wijsheid? Stil te staan bij jezelf, te reflecteren, geïnspireerd te raken en in contact te komen met je intuïtie en gevoel? Met alle liefde maak ik gebruik van mijn tarot en orakelkaarten om samen weer de verbinding met jouw innerlijke wijsheid te maken. De wijsheid van jouw ziel. De persoonlijke kaartlegging kan op afspraak bij mij thuis, maar ook op afstand.

 

Voor een persoonlijke kaartlegging bij mij thuis stemmen we ons samen af op jouw energie en je eventuele vraag. Daarbij is er de gelegenheid om op basis van jouw gevoel en intuïtie de kaartendecks uit te kiezen, maar je mag dit ook aan mij overlaten. 

 

Voor een persoonlijke kaartlegging op afstand stem ik mezelf af op jouw energie en je eventuele vraag. Op basis van mijn gevoel en intuitie maak ik een keuze uit de verschillende kaartendecks. Na afloop ontvang je een mooi uitgewerkt document in PDF. Investering in jezelf 

* Persoonlijke kaart: 3 euro

* Yin & Yang: 6 euro

* Verleden, Heden en Toekomst: 9 euro

* Maandlegging: 12 euro

* Wijsheid van je ziel: 12 euro

* Volle maan legging: 15 euro

* Half jaar legging: 18 euro

* Chakra legging: 21 euro

* Jaarlegging: 36 euro


Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je onderstaand formulier invullen.

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich aan te melden, voor een kaartlegging bij mij thuis. Algemene Kaartleggingen

Hieronder kun je verschillende algemene kaartleggingen bekijken.


Kaartlegging: Week 23

Ik voelde me enorm aangetrokken tot *Het Elfenorakel* van Tuatha Na Sidhe*. Het deck is zo vrolijk, kleurrijk en speels. Ik word er heel blij van. 

Lees meer »