Kaartlegging 🃏: Bepaal je richting, waar wordt jij blij van en dan met volle kracht vooruit!

Gepubliceerd op 3 juli 2022 om 19:02

Inzichten van je ziel

Impasse & Reflect and Redirect your Energy

 

Neem de tijd om stil te staan, te reflecteren en opnieuw richting te bepalen. Een andere weg in slaan is niet per definitie falen. Soms is het de juiste en beste beslissing die je kunt nemen. Wijsheid is weten wanneer je een stapje terug moet doen, moet omdraaien en moet loslaten wat achter je ligt. Er is een tijd om door barrières heen te breken en er is een tijd om een andere richting te kiezen. Zodat je vervolgens in de juiste richting vol plezier en passie vooruit kunt gaaan.

 

Inzichten vanuit je hoofd

Joy and Delight & Open your heart to Joy

 

Groeien mag op een liefdevolle manier. Het gaat niet alleen om het behalen van een doel, maar ook om het plezier onderweg. Wachten is niet nodig. Creëer het nu en volg hierbij je hart en ziel. Het doel van het leven is genieten. Laat het toe en deel het met anderen.

Dit kun je doen door je te focussen op de gebieden in je leven die je plezier brengen. Waar wordt jij blij van? Of zoals een vriendin van mij regelmatig zegt: *Waar gaat jouw hart van zingen*. Schrijf het op, maak het zichtbaar en ga er bewust mee aan de slag.

Turn yourself to the sun and the sun will shine upon you and reflect on others.

Tip: Ik plak regelmatig *post its* her en der in huis, met teksten, affirmaties of dingen waar ik blij van word.

 

Inzichten vanuit je Hart

Valliant Courage & Take Action with passion.

 

Deze kaart gaat over het nemen van actie.

Op de kaart staat een stoere ridder op een paard. Hij heeft zijn richting bepaald, zijn Innerlijke bronnen helder en gaat vol plezier en met passie vooruit. Het is oké om iets spannend te vinden. Het kan zijn dat je een beer op de weg tegenkomt of iemand met onzuivere intenties. Laat het je niet tegenhouden. De weg van je hart volgen vraagt om moed. Vertrouw op je eigen overtuigingen. Door jouw voorbeeld zullen anderen de kracht in zichzelf vinden om ook vooruit te gaan.

 

Bepaal je richting, waar wordt jij blij van en dan met volle kracht vooruit. 😊

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb