Kaartlegging 🃏: Stel jezelf open voor alle mogelijkheden. Neem de tijd om te spelen en werk samen met anderen

Gepubliceerd op 17 juli 2022 om 19:09

Welke inzichten mogen een bijdrage leveren vanuit het bewuste?

 

Starfish Spirit & Open To Infinite Possibilities

Languit op het strand opent de Zeester zichzelf voor de stralen van de zon en de kracht van potentie. In het midden van de Zeester bevindt zich een sterke kern. Dit is de basis van waaruit het alle kanten op kan gaan. Sta jij open voor alle mogelijkheden? Ook buiten jouw comfort zone? De Zeester nodigt je uit om je hart te openen en open te staan voor alles. Laat je inspireren en droom groot. Vertrouw en hoop dat jouw potentieel oneindig zal zijn. Maak wat op komt zichtbaar. Schrijf het op, teken het of op een andere manier wat bij jou past.

Welke inzichten mogen een bijdrage leveren vanuit het gevoel?

 

Sandpiper Spirit & Be Playful

Strandlopers zijn vrolijke, speelse dieren. Het is tijd om te spelen. Het hoeft niet allemaal zwaar te zijn. Het mag en kan ook op een lichte manier. Ook de taken van alle dag. Lach en heb plezier. Kijk net als een klein kind nieuwsgierig en verwonderd naar alles om je heen. Dit gaat je zoveel positieve energie geven. Doorleef, doorvoel en geniet.

 

Welke inzichten mogen een bijdrage leveren vanuit het onbewuste?

 

Ant Spirit & Time To Collaborate

Het is belangrijk om niet alles alleen te willen doen. Je weet welke mensen betrouwbaar zijn. Vraag om hulp en werk samen. Alle gedachten en gevoelens over *of mensen je wel willen helpen* mag je loslaten. De mier geeft je de mogelijkheid om te helen en te vertrouwen op anderen. De mensen om je heen, zullen er zijn om je te supporten. Twee mensen zien meer dan één. Meer handen, krijgen meer gedaan.

 

&

Mieren zijn ongelooflijk sterk. Ze kunnen meer dan tien tot vijftig keer hun lichaamsgewicht dragen. De Mier herinnert je aan de enorme kracht in jezelf en anderen. Wat voor moois kan er all ontstaan als je deze krachten gaat bundelen.

Stel jezelf open voor alle mogelijkheden. Neem de tijd om te spelen en werk samen met anderen.

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.