Kaartlegging 🃏: Maandag 5 September 2022

Gepubliceerd op 5 september 2022 om 19:24

Wat mag je vanuit vorige week, meenemen naar deze week?

 

Bekers 7

Het sleutelwoord is *Keuzes*. Vorige week zijn er voor jou veel dingen duidelijk geworden. Hoewel dit verschillende mogelijkheden biedt, is het nodig om hierover een beslissing te nemen. Wat mag er mee naar deze week en wat mag losgelaten worden? Je intuïtie kan je helpen om met zorg te kiezen.

 

Welke inzichten zijn belangrijk voor het hier en nu?

 

Gematigdheid

Deze kaart gaat voor mijn gevoel over gronding. De engel heeft vleugels, maar staat op aarde,

Met beide voeten op de grond. De engelenkrans is van vuur en staat voor kracht. Op de kaart giet de engel het water van de ene kan, in de andere kan. Voor mijn gevoel staat het overgieten van het water voor beweging: vanuit gronding en jouw innerlijke kracht invloed hebben op de beweging die in jou of om jouw heen plaatsvindt.

Je kunt zelf de hoeveelheden water in de kannen bepalen. Wanneer zit er voor jouw gevoel genoeg water in de kannen en vindt jij de verhoudingen goed verdeeld? Vertrouw op jezelf en de verdeling zal precies goed zijn.

 

Welke inzichten mogen er doorkomen voor het einde van de week?

 

Bekers 3

Voor deze kaart is het sleutelwoord *Festiviteiten*. Het einde van de week staat voor geluk en herenigingen. Deze kaart nodigt uit om de week af te sluiten met een leuke en tegelijkertijd verbindende activiteit. Omring jezelf met de juiste mensen en geniet van het moment.

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.