Kaartlegging 🃏: Maandag 19 September 2022

Gepubliceerd op 19 september 2022 om 19:28

Welke inzichten willen de kaarten voor aankomende week aan je meegeven? 

 

Vraag het je ziel 

Deze kaart voelt voor mij zo ontzettend liefdevol. Het is tijd om stil te staan bij je hart. Waar verlang je naar? Wat zou je het allerliefste willen? Waar heb jij enorm veel behoefte aan? Probeer niet naar het antwoord op zoek te gaan, maar laat het antwoord als vanzelf naar jou toe komen. 

 

Lichtwezens

Je Lichtwezens gaan je helpen om de antwoorden te vinden. Zij zien jouw leven vanuit een ander perspectief en met hun licht kunnen zij je helpen bij het vinden van jouw pad en het verwezenlijken van je wensen en dromen. 

 

Onenigheid

Hoewel deze kaart staat voor *onenigheid*, voelt het voor mij juist heel licht en stralend. Je vragen zijn beantwoord. Echter lijkt het alsof er heel veel antwoorden naar je toe zijn gekomen en dit kan binnen in jezelf zorgen voor onenigheid. Je ego en je ziel willen verschillende dingen. Het één is niet beter dan het ander. Het kan helpen om jezelf de volgende vragen te stellen: Waar voel jij je het meest tot aangetrokken. Waar ga jij van stralen? De keuze die je maakt zal de juiste zijn en zowel jezelf, als alles om je heen verlichten en in balans brengen. 

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.