Kaartlegging 🃏: Respect, Leren & Welzijn

Gepubliceerd op 26 september 2022 om 19:31

Respect

Wauw wat een mooi krachtige kaart. Voor mijn gevoel gaat deze kaart over zelfwaardering. Je mag jezelf meer gaan waarderen en liefhebben. Wanneer je hier echt voor gaat staan, zullen jouw unieke kleuren zichtbaar worden en enorm gaan stralen. Jouw kracht zal dan als vanzelf ook op een liefdevolle manier overgebracht worden naar anderen.

 

Leren

Op de kaart zie ik een jong kind. Hij kijkt vol verwondering en nieuwsgierigheid naar de koren in zijn hand, waar een lieveheersbeestje op zit. Kinderen staan van nature nog heel erg open voor alles om hun heen. Wanneer we ouder worden, verliezen we dit meestal. Deze kaart nodigt uit om deze kracht in jezelf weer naar boven te halen. Wanneer je jezelf hiervoor openstelt, valt er zoveel te ontdekken, te zien, en te leren. Het hoeft ook niet allemaal in één keer. De jongen neemt rustig de tijd om het lieveheersbeestje te bekijken. In de kleine dingen schuilen soms de mooiste lessen.

 

Daarnaast voel ik bij deze kaart heel erg sterk de verbinding met de natuur. De jongen bevindt zich in een mooie groene omgeving. Misschien is het een idee om aankomende week een wandeling in het bos of het park te maken? & Hier ook echt even de tijd voor te nemen. Mogelijk dat tijdens deze wandeling mooi inzichten tot je gaan komen.

 

Welzijn

Deze kaart oogt voor mij behoorlijk onrustig. Er gebeurd een hoop. Er is veel beweging en het voelt als onrustige wateren. Water staat symbool voor emoties. Hoe zorg jij dat je emotioneel in balans blijft? De vrouw op de kaart, kijkt je recht aan en het lijkt alsof emoties ook echt aangekeken mogen worden. Het kan helpen om jezelf de volgende vragen te stellen:

Wat speelt er op dit moment vanbinnen? Wat heeft aandacht nodig? En hoe ga ik hiervoor zorgen? Je hoeft er niet voor weg te gaan. Het zal niet gelijk rustig worden, maar het gaat je wel helpen om je welzijn te verhogen en je weg te vinden in deze onrust.

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.