Kaartlegging 🃏 Samen met Oma

Gepubliceerd op 23 april 2022 om 19:54

Ik heb gisteren het deck The Spirit Animal Oracle meegenomen naar oma. Ze vertelde de kaarten ontzettend mooi te vinden. Ik heb haar gevraagd om kaarten uit te zoeken die haar het meest aanspreken. 

Vervolgens heb ik haar gevraagd waarom deze kaarten haar aanspreken. Ze vertelde ze heel erg mooi, deftig en statig te vinden.

 

Peacock Spirit 

*Let It Shine*

Kom uit de schaduw en laat uw mooie kleuren zien. Wees niet bang voor wat anderen van u vinden. Niet iedereen zal u waarderen en dat is oké. De juiste mensen zullen er voor u zijn en samen met u van het leven genieten. 

 

Canary Spirit 

*Sing your own song*

Deze kaart helpt u om uw eigen unieke stem te vinden en uw eigen lied te zingen. Vanuit uw hart. Als u uw stem onderdrukt of het lied zingt wat anderen graag willen horen, omdat u bang bent wat anderen van u zullen vinden... Dan bouwt u een kooi om uzelf heen. U mag helemaal uw zelf zijn, uw stem laten horen en uzelf laten zien. Er zijn genoeg mensen die van u houden zoals u bent. 

 

Swan Spirit 

*Time For A Deep Dive*

Zwanen kunnen met hun lange nek ver in de diepte reiken en dat is precies wat u mag gaan doen. Binnenin u zelf liggen antwoorden op u te wachten. Het gaat u helpen om bepaalde situaties en mensen beter te begrijpen. Vertrouw op uw innerlijke wijsheid. 

 

De symboliek van *Vogels*

De drie kaarten die oma het meest aanspreken zijn vogels. Vogels staan symbool voor verlichting, licht en vrijheid. Mijn ervaring is dat Oma dit op een mooie manier brengt in het leven van de mensen om haar heen. Hierbij kan ze zichzelf nog weleens vergeten. De boodschap vanuit de kaarten is dat ze zichzelf op de eerste plaats mag zetten. Ze mag schijnen, haar liedje zingen en vertrouwen op haar innerlijke wijsheid. Ongeacht de mening van anderen. Om van daaruit verbinding te maken met de mensen om haar heen. 

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb