Kaartlegging 🃏 Weg naar Heling ❤️

Gepubliceerd op 20 april 2022 om 17:26

Welke blokkade mag geheeld worden? 

 

Grandmother Earth

De boodschap van deze kaart is dat je teveel, te snel en te hard wil gaan. JE mag stil staan, rustig aan doen en de tijd nemen. Wie ben je? En waar sta je in het leven? Hierbij is het belangrijk om contact te maken met de aarde en te zorgen voor aarding en gronding. Het kan helpen om op blote voeten te lopen en met je handen de aarde aan te raken. Grootmoeder aarde zorgt voor de planten, bomen, bloemen, rivieren, oceanen en valleien. Zij ondersteund ons allemaal. Je mag erop vertrouwen dat je word ondersteund en dat er van mij gehouden wordt. De zaadjes die je nu plant zullen in de toekomst overvloed gaan brengen. 

 

Hoe kan je deze blokkade helen?

 

Freedom Horse 

Vrijheid, beweging, alles van je af laten glijden en genieten van het leven. Dansen, lachen, ontdekken en door alle blokkades heen breken. Je hoeft niet te leven naar de verwachtingen van anderen. Je hebt de mogelijkheid om zelf keuzes te maken, onder jouw eigen voorwaarden. Niet ik moet, maar ik wil of ik kan. Je mag kiezen voor datgene wat je belangrijk vind. 

 

Wat gaat hejtbrengen? 

 

Spirit keeper of the West 

Transformatie. Het oude is losgelaten en het zal voelen als een bevrijding. Je mag vertrouwen op mijn hart. Als iets niet goed voelt, dan hoef je het niet te doen. De chaos die je nu nog voelt, gaat een positieve verandering teweegbrengen. Je hoef me geen zorgen te maken, het komt goed. Alle blokkades in jouw leven, zullen via je hart naar de zon stromen & de zon geeft zuivere energie weer terug. Zodat jij je kan opladen. 

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.