Kaartlegging 🃏: Weg naar Succes

Gepubliceerd op 3 juni 2022 om 17:34

Welke blokkade zit er nog in de weg?

 

Mijn leven zit vol mogelijkheden
Deze kaart zien, waar de blokkade nog zit. Je vind het moeilijk om te zien dat het leven allemaal mogelijkheden heeft. Dit wil niet zeggen dat je alleen maar de beperkingen ziet. Je staat nu op een punt in het leven, waarbij het goed is zoals het is. Maar je durft nog niet verder vooruit te kijken, vanuit angst om teleurgesteld te worden. Hiermee doe je jezelf tekort en kan je nog niet optimaal floreren, net zoals de bloem op de kaart.

 

Hoe kan ik deze blokkade opheffen?

 

Ik erken het ware succes
De blokkade kan je opheffen door meer zicht te krijgen, op wat *succes* voor jou inhoudt. Deze kaart laat zien dat succes gaat over gelukkig zijn, geluk kunnen voelen, uiten en delen met anderen. Dit is ook precies waar de Happy Boedha voor staat. Voorspoed, succes en het geluk. Je mag het geluk in huis gaan halen en dit gaan zien als succes.

 

Welk succes gaat het mij brengen?

 

Mijn kijk op het leven is onbegrensd
Door meer aandacht te besteden aan wat jou echt gelukkig maakt, kan de blokkade worden opgeheven en ontstaat er ruimte voor een onbegrensde kijk op het leven. De bloem zal zich openen en positieve energie kan dan vanbinnen uit naar buiten toe stralen. Alles is mogelijk... ook voor jou...

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb