Kaartlegging 🃏 : Het spijt me

Gepubliceerd op 14 juni 2022 om 19:14

Deze kaart doet me heel erg sterk denken aan Ho'oponopono. Dit is een Hawaaiaans vergevingsritueel. Vergeving bevrijd ons van alle lasten en maakt ruimte voor heling. Om dit te kunnen bereiken moeten de lasten eerst erkend worden, zodat ze daarna kunnen worden vergeven. De onderstaande vier zinnen werken als mantra en ondersteunen dit proces.

 

Het spijt me

Vergeef me alsjeblieft

Dankjewel

Ik hou van jou

 

 

We leven in een verdeelde wereld. Wanneer we gekwetst worden of in de war zijn, hebben we de neiging om alles als een persoonlijke aanval te zien. Het kan helpen om alles te zien als een gelegenheid om te helen. Jezelf niet langer defensief op

te stellen en de dingen als goed of slecht te willen zien.

 

Omdat je zo graag op een harmonieuze manier wil leven, doet het pijn wanneer we het tegenovergestelde ervaren

Echter om harmonie te kunnen ervaren is het noodzakelijk om de schaduw, haat, wonden, scheiding, strengheid, verkeerde dingen en verdriet te erkennen. Het schild van jouw hart te laten vallen en de dingen te zien zoals ze echt zijn. Ook als dat niet harmonieus is of als een ander, het anders voelt.

 

Door op een oprechte manier *het spijt me* te zeggen, kan jij onderdeel worden van een proces naar heling. Het gaat er niet om of je iets verkeerd heb gedaan, maar om het veranderen van een bestaand patroon. Dit is niet alleen voor jezelf, maar voor het grotere geheel.

 

Voor mijn gevoel gaat deze kaart ook nog over, het op een liefdevolle manier aandacht geven aan je wortels. Zodat ze minder vast komen te zitten, soepel kunnen bewegen en kunnen helen. Dit kan alleen maar als je jouw wortels kan zien, zoals ze echt zijn. Het proces van heling zal worden gespiegeld, uitstralen naar het universum en aan iedereen een bijdrage leveren.

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.