Kaartlegging 🃏: Maandag 3 Oktober 2022

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 om 15:13

Welke kaarten mogen voor aankomende week een bijdrage gaan leveren?

 

Envy

Lack & dissatisfaction

 

Je kunt het gevoel hebben dat anderen beter, succesvoller en waardevoller zijn dan jij. Ze zeggen ook weleens: Het gras bij een ander lijkt altijd groener. Echter hoeft dit niet zo te zijn. Sterker nog, het is niet belangrijk. Deze kaart nodigt je uit om te gaan zien en voelen, hoe waardevol je bent. Kijk met plezier en tevredenheid naar de zegeningen in je leven.

 

Caring Connections

Friendship, Partnership of Two & Possible Love

 

Op de kaart zie je een man en vrouw liefdevol met elkaar omgaan. De vrouw heeft zojuist een mooie bos bloemen gekregen. Persoonlijk voel ik heel veel warmte bij deze kaart. Deze kaart gaat over liefdevolle verbindingen. Het kan hierbij gaan over relaties, vriendschappen, maar ook zakelijke contacten. Er kunnen nieuwe verbindingen ontstaan en de bestaande verbindingen zullen zich gaan verdiepen. 

 

Goddess of the Moon

Intuition

 

Ik vind het echt een waanzinnig mooie kaart. Je ziet een vrouw voor een waterval staan en ze houdt de maan in haar handen en boven haar hoofd. Je mag deze week volledig vertrouwen op je intuïtie. Stel jezelf hiervoor open en laat alle inzichten als een waterval over je heen komen. Geef jezelf er maar aan over en geniet!

 

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.