Kaartlegging 🃏: November 2022

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 19:14

Welke inzichten mogen aankomende maand een bijdrage gaan leveren? 

 

Sorrow

Three of Swords

 

Er zit een man op een wolk en hij oogt verdrietig. Hij lijkt na te denken over iets wat hem aan het hart gaat en wat pijn doet. De wolk in de vorm van het hart wordt doorboord door drie zwaarden. Tegelijkertijd voelt het ook alsof hetgene wat er speelt, wat ruimte mag krijgen of zelfs vanuit liefde los mag worden gelaten.

 

Charity 

Prayer and Contemplation

De roze kleur en de mooie rozen boven op het hoofd en rondom het kruinchakra staan voor dankbaarheid. Waar ben jij dankbaar voor? 

 

Aardsengel Charity wil je vragen hier deze maand aandacht aan te besteden door middel van meditatie, contemplatie en affirmatie. We zijn allemaal onderdeel van het universum en wanneer je hier bewust aandacht aan besteed zal de energie niet alleen in jezelf, maar ook om je heen gaan toenemen.

 

Freedom Horse

Deze kaart geeft mij een heerlijk gevoel van vrijheid. Het paard rent in volle vaart vooruit. Er zijn geen blokkades, belemmeringen of obstakels. Alleen maar pure vrijheid. 

 

De boodschap is helder! Lach, dans, zing, ontdek en geniet. Wijk af van de gebaande paden. Je bent hier niet om te leven naar de maatstaven van anderen? Welk pad wil jij bewandelen? Wat is voor jou belangrijk? Wat wil jij?

 

Ik laat het verleden los en bekijk anderen door de ogen van liefde

 

Wauw wat een mooie kaart om deze legging mee af te sluiten. Voor mij versterkt het nog eens extra de eerste kaart: Sorrow, Three of Swords

Wat kun je loslaten? Wat dient jou niet meer? Hoe pijnlijk en verdrietig het misschien ook is? Waar het in het begin nog wat zwaar aan kan voelen, zal het steeds lichter worden. Net zoals de kleuren rondom het oog. 

 

We zijn allemaal wezens die liefde nodig hebben. Kun jij op deze manier naar de ander kijken? De ander liefhebben, verwelkomen & misschien zelfs omarmen? Wanneer je iemand graag mag zal dit gemakkelijk gaan, maar hoe is dat voor jou wanneer het contact met iemand moeilijker is? Kun je ook dan vanuit liefde naar iemand kijken? 

✨ Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb