Kaartlegging 🃏: Volle Eikmaan 🌕

Gepubliceerd op 9 november 2022 om 10:53

Voor deze Kaartlegging heb ik mezelf afgestemd op de Volle Maan van dit moment *Eikmaan*. De hele maan is verlicht en zichtbaar. Energetisch is de maankracht nu op z'n grootst. 

 

Deze Volle Maan wordt ook wel Bloedmaan, Maan voor Yule of Vriesmaan genoemd. Het einde van de jachtperiode is voorbij en het is tijd om naar binnen te keren. 

 

Hoe blijf je de aankomende periode energetisch in balans? 

 

Triggers 

Er zweven verschillende bubbels door de lucht. Deze bubbels zijn dicht en afgesloten van elkaar. Binnenin elke afzonderlijke bubbel zit een mooi verhaal. De boodschap van deze kaart is om je te richten op je eigen bubbel. Hierin zit alles wat je nodig hebt om energetisch in balans te blijven. Ja, er zullen bepaalde triggers of situaties zijn die je uit balans zullen proberen te brengen, maar jij hebt een keuze in wat je wel en niet binnen wilt laten. 

 

Hoe kan je de aankomende periode je grenzen bewaken?

 

Duidelijkheid 

Ik word heel rustig van deze kaart. Je ziet een vrouw. Ze is in het park en zit tegen een boom. In haar hand heeft ze een stapeltje papier vast. Hier lijkt het één en ander opgeschreven te zijn en dit is ze rustig aan het doorlezen. 

 

Deze kaart geeft heel duidelijk aan op welke manier je stil kunt staan bij deze vraag. De eerste stap is het bewust worden je grenzen. Ga ergens rustig zitten. Neem de tijd om op te schrijven wat je wel en niet in je leven wilt en hoe je hier het beste voor kunt zorgen. 

 

Hoe zorg je de aankomende periode voor jouw persoonlijke gezondheid en rust? 

 

Op de kaart zie je een elf met magie de vleugel van de andere elf herstellen. Dit betekent niet dat je magie moet gaan gebruiken, maar je wordt uitgenodigd om op een andere manier naar onszelf als mens te kijken. 

 

Je bent niet alleen je fysieke lichaam, maar er zijn ook sociale, emotionele, mentale en spirituele factoren. Deze holistische zienswijze kan helpen om het zelfhelend vermogen van het lichaam te ondersteunen. Hierbij kun je onder andere denken aan:

* Frisse lucht

* Het drinken van voldoende water.

* Regelmatig bewegen. 

* Gezond eten. 

* Essentiële olieen. 

* Natuurlijke kruiden. 

* Het bespreken van je zorgen met anderen. 

* Meditatie. 

* Het leggen van kaarten 😉.

 

Deze lijst kun je afhankelijk van jouw behoeften aanpassen of verder aanvullen. 

 

✨ Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb