Kaartlegging 🃏: December 2022

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 15:19

Welke inzichten mogen aankomende maand een bijdrage gaan leveren?

 

Thunder Drum

Op de kaart zie je een vrouw en zij heeft een drum in haar handen. Ze voelt voor mij heel groots en krachtig. Het is tijd om voor jezelf te gaan staan en te laten zien wat je waard bent. Voel het kloppen van jouw hart en volg je eigen ritme.

 

Scarab Beetle Spirit
Mestkever

Mestkevers hebben een belangrijke taak. Het opruimen van onder andere afval en poep. Alle poep uit jouw lichaam mag opgeruimd worden. Ontdoe jezelf van alles wat je niet meer nodig hebt en wat je niet meer dient. Hierdoor zal er meer ruimte gaan ontstaan voor creativiteit.

De mestkever is er om je te helpen herinneren aan het feit dat je een creatief wezen bent: Op welke manier kun jij in December tijd besteden aan creatieve dingen?

 

Huathe
Meidoorn

Nadat alle poep door de mestkever is opgeruimd, is het tijd voor reiniging en zuivering. De groene bladeren met de witte bloemen voelen heel erg liefdevol en zacht. Het is nu tijd om vanuit rust en stilte, aandacht te besteden aan je lichaam, geest en ziel.

 

Helende Mantra

December is is voor veel mensen een drukke maand. Het kan helpen om zo nu en dan even stil te staan bij je ademhaling en deze van begin tot eind te voelen. Zodat je alles zo bewust mogelijk mee kunt maken en dat het niet als een roes aan je voorbij gaat.

 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.