Kaartlegging 🃏: Van Oud naar Nieuw & Less is More

Gepubliceerd op 31 december 2022 om 14:57

Een Kaartlegging voor de overgang van het Oude naar het Nieuwe. Het jaar 2022 mogen we achter ons gaan laten, zodat we het jaar 2023 met open armen kunnen ontvangen.

 

Ik ben al langer over deze kaartlegging aan het nadenken. Wil ik een uitgebreide Jaarlegging doen? Nee. Wil ik me richten op het Verleden, Heden en de Toekomst. Nee.

 

In dit geval voelde ik heel sterk *Less is More*. Het is ook iets wat ik het afgelopen jaar heb geleerd. Voor een moment rustig ademhalen, doorvoelen en doorleven en hetgene wat dan nodig is volgt eigenlijk als vanzelf.

 

Dus bij deze, één kaart, vanuit het *Inner Child deck* van Isha Lerner en Mark Lerner. Over dit deck heb ik geen moment getwijfeld. Van begin af aan was het duidelijk dat ik de laatste kaartlegging van dit jaar, vanuit dit deck wilde doen. Het zijn sprookjes, prachtige verhalen met mooie boodschappen. Als kind hield ik enorm van sprookjes en eigenlijk nog steeds.

 

Ik wil iedereen een hele fijne overgang wensen en ik hoop dat deze kaartlegging nog een mooie bijdrage voor je mag zijn

Welke inzichten mogen een bijdrage gaan leveren voor het jaar 2023?

 

Tien van Staven

Wauw wat een mooie kaart. Wanneer ik mijn ogen dicht doe, kan ik mezelf op deze plek in het gras zien zitten. De bomen, bloemen en planten zijn prachtig. Het ruikt er heerlijk en om mij heen zijn allemaal dieren. Ook zij genieten enorm van deze fijne plek. Het voelt als thuiskomen. De boodschap die deze kaart je wilt meegeven, is dat je leven mag gaan voelen als thuiskomen.

 

Het is tijd om deze plek zowel fysiek, emotioneel als spiritueel voor jezelf te gaan creëeren. Het hek staat open. Het is alleen nog een kwestie van doen. Deze kaart heet ook niet voor niets *Tien van Staven*. Binnen de numerologie gaat het getal 10 over dat je er op mag vertrouwen dat je er klaar voor bent. Er vliegen negen vlinders los en de elf houdt de tiende vlinder vast in haar handen. Deze vlinder heeft alle kleuren van de regenboog. Je hebt alle benodigde kwaliteiten letterlijk in je handen.

 

Deze kaart laat ook zien dat het niet hoeft te gaan over hard werken, zwoegen en zweten of zwaarte, maar echt vanuit rust op een liefdevolle manier een fijn jaar voor jezelf mogen creëeren. Hetgene waar ik deze Kaartlegging eigenlijk ook mee begon: *Less is More*.

 

Veel liefs & Tot volgend jaar
🌟 Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb