Kaartlegging 🃏 : Januari 2023

Gepubliceerd op 5 januari 2023 om 20:16

Welkom bij deze Kaartlegging voor de maand Januari. Ik ben benieuwd naar welke inzichten een bijdrage mogen leveren voor deze eerste maand van het jaar 2023.

 

Self Worth
Eigenwaarde

Op de kaart zie je een taart met de tekst: *Self Love*, Zelfliefde. Mijn eerste gevoel bij deze kaart is dat ik de afgelopen periode wel even genoeg lekkers heb gegeten. Ik heb dan ook niet zo heel veel behoefte aan taart 😂.

 

Daarentegen vind ik de boodschap echt prachtig. Deze kaart straalt zo ontzettend veel liefde uit. Je verdient alle liefde en je bent waardevol. Niet een klein beetje of een klein taartpuntje. Nee de hele hele taart is voor jou.

 

Reaching your destination
&
Your light is shining brightly

*Bereik je bestemming en je licht schijnt krachtig*.

Ik zie een weg naar een luchtkasteel. Je lijkt nu nog in het donker te lopen, maar niets is minder waar. Er schijnt licht aan de horizon. Je dromen, wensen en verlangens zullen deze maand werkelijkheid gaan worden.

 

De vlinder staat voor transformatie. Je bent vanuit je cocon getransformeerd in een prachtige vlinder. Het zal een maand zijn van vrijheid, lichtheid en plezier.

 

De twee bubbels op de voorgrond geven voor mijn gevoel aan dat je op je weg naar je bestemming tussenstops mag maken. Vanuit liefde voor jezelf, even de tijd nemen om weer bij te komen. Zodat je opgeladen je weg weer kan vervolgen en je eindbestemming kunt bereiken.

 

De Meditatie Elf

De meditatie elf wil je uitnodigen om tijd en ruimte te maken voor meditatie. Het gaat je helpen om deze maand voldoende te zorgen voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Zoek een comfortabele plek waar je gemakkelijk kunt zitten of liggen en even niet gestoord kunt worden. Afhankelijk van jouw behoefte kun je een rustig muziekje opzetten. Laat de gedachten komen en gaan. Adem rustig en langzaam door. Je voelt de stilte in jezelf en blijf hier even. Wanneer het voor jou voldoende is, kom je weer terug in het hier en nu en rond je de meditatie af.

 

Serafiniet

De edelsteen Serafiniet zal je deze maand helpen om geaard te blijven. We zijn spirituele wezens en hebben allemaal een fysiek lichaam gekregen van waaruit we mogen zijn. Vanuit deze aarding en verbinding kunnen we contact maken met onze innerlijke bron en met onze engelen en gidsen.

 

🌟 Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb