Kaartlegging 🃏 : Februari 2023

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 12:49

Welke inzichten mogen aankomende maand een bijdrage gaan leveren?

 

Lord Shiva & Transcendence
Trancedentie

Op de kaart lijkt veel te gebeuren, maar tegelijkertijd straalt de kaart voor mijn gevoel ook een bepaalde rust en vertrouwen uit. Lord Shiva helpt je om je angsten te overwinnen, zodat je boven jezelf uit kunt stijgen.

 

Acceptatie

De elf op de kaart straalt ontspanning uit. Ze heeft zich volledig overgegeven aan het moment. Het leven kan momenteel voelen als een vloedgolf, die ieder moment over je heen kan komen. Het is tijd om jezelf volledig over te geven. Niet vanuit machteloosheid en hulpeloosheid, maar vanuit kracht. Neem het heft in eigen handen. Bedenk wat jou zou kunnen helpen, onderneem actie en houd je vast. Net zoals de elf zich vasthoudt aan het touw. Ze heeft de vliegende vissen om hulp gevraagd en zij zullen haar helpen om deze vloedgolf te doorstaan. Ook dit gaat voorbij. Er is een moment van vloed, maar ook van eb. Accepteer, geef je over en houd vol!

 

Journey by Moonlight
&
Believe in Magic

We bevinden ons momenteel nog in de donkere helft van het jaar, maar het zonlicht is onderweg. De lente komt eraan. Voor nu is het echt nog even tijd om te genieten van de donkerte bij maanlicht. Op de kaart zie je een Volle Maan. Precies vandaag is het Volle Maan. Ik voel veel kalmte en rust bij deze kaart, maar ook verbinding en plezier. Geniet nog even van de energie waar we ons nu in bevinden.

 

Innerlijke omwenteling
Deze kaart sluit zo ontzettend mooi aan bij de vorige kaart. *Journey by Moonlight & Believe in Magic*. Deze kaart staat mijn insziens voor ons innerlijk licht, het licht van onze ziel. Het is belangrijk om goed voor ons zielslicht te zorgen.
Het laatste stukje van de donkere periode kun je gebruiken om jouw licht te verzorgen en op te laden. Je zielslicht lijkt zich te willen verbinden met de wortels onder de grond. Zodat je goed geaard bent, maar ook met het universum. Zodat de benodigde inzichten door kunnen komen en alles zich samen in jou kan verankeren. Zodat wanneer de lente begint, jij kunt gaan stralen.

 

🌟 Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.