Kaartlegging 🃏 : Volle Stormmaan 🌕🌪️

Gepubliceerd op 7 februari 2023 om 16:17

We bevinden ons momenteel in een *Volle StormMaan*. Deze Volle Maan wordt ook wel, Ijsmaan, Hongermaan of Koude maan genoemd. Energetisch is de maankracht nu op z'n grootst. Het is tijd om je verlangens te uiten, zaadjes te planten, te vertrouwen op de kiemkracht en aandacht te besteden aan groei.

 

Om hier wat meer zicht op te krijgen heb ik een kaartlegging gedaan. Voor deze kaartlegging  heb ik mezelf afgestemd op de Volle Maan van dit moment: *Stormmaan*.

 

Welke verlangens zitten er in jou verborgen?

 

Direction
Richting

Er is een duidelijk verlangen aan richting. Luister, kijk en voel de signalen die je worden gegeven. Zowel om je heen, als in jezelf. Mocht je hulp nodig hebben? Vraag dan om hulp. Zoek de juiste mensen die jou hierbij zouden kunnen helpen of vraag het Universum of God om hulp. Voel wat bij jou past.
&

Wees niet bang. Oefenen, Vallen en Opstaan horen erbij en zijn allemaal onderdeel van het leven.

 

Welke zaadjes wil je planten?


Hardship
Gemis

Deze kaart gaat voor mijn gevoel over *omarmen*. Het mogen en kunnen omarmen van alles wat er op je pad gaat komen. Zowel de leuke en fijne dingen als de dingen die je vervelend of pijnlijk vindt. Wanneer je iets vasthoudt vanuit liefde, ontstaat er ruimte voor groei. 

 

Wat wil jij gaan laten groeien?

 

Being enough
Je bent genoeg

Jij bent al goed genoeg zoals je bent. Je hoeft nergens heen, niets te behalen, niets te veranderen, niet groter te groeien, niets te verdienen... Nee, je bent al genoeg en je mag jezelf nog meer gaan waarderen. Zet jezelf in het licht, in het zonnetje. Wees lief voor jezelf. Je bent een mooi mens.

 

🌟 Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.