Kaartlegging🃏: April 2023

Gepubliceerd op 4 april 2023 om 18:15

Welke inzichten mogen aankomende maand een bijdrage gaan leveren?

 

Aarden

Een ontzettend krachtige kaart. Het eerste wat mij opvalt is de gekleurde lucht. Het element lucht staat voor onze gedachten. Mogelijk dat er veel gedachten zijn over van alles en nog wat. Laat je gedachten niet wegwaaien, maar bundel ze. Breng de energie vanuit de lucht samen in je hart en veranker ze in je wortels. Laat de energie van de aarde je helpen om je hart nog meer te laten stralen.

Het werkt als het ware als een loop, het cijfer 8 of infinity teken. Waarbij de lucht, jij als mens en de aarde met elkaar samenwerken.

 

Embracing Enthousiasm
&
Shout to the heavens with happiness

Jaaaaaah. Blijf nirt langer aan de zijlaan staan. Sta op, neem risico's en breek misschien een paar regels. (Wel veilig 😉). Klap in je handen, doe eens gek. Ervaar en vier de kleine dingen in het leven en ontspan. Je hoeft niet te wachten op geluk of er naar op zoek te gaan. Het is er al.

De vrouw op de kaart ziet er prachtig uit en ze kijkt met een glimlach naar de vlinders die voor haar ogen ronddansen. We zijn een rups geweest, hebben een tijdje in een cocon gezeten en het is nu tijd om daar uit te breken. Je bent vrij en mag je kleuren gaan laten zien en genieten van het leven.

 

Cow spirit
&
The Miracles are endless

Wanneer ik aan een koe denk en mezelf af stem op haar energie, voel ik een enorme stevigheid, stabiliteit en standvastigheid. Ze kijkt je aan, ze is sterk en omgeven met mooie bloemen. Je mag jezelf gaan zien voor wie jij bent. Je mag in je eigen kracht komen staan en dit ook echt gaan voelen en uitstralen.

 

Tribal Spirit Dancer

Zeg JA! tegen het leven. Sla je vleugels uit en vlieg. Lach, ontdek en geniet. Er zijn momenten waarop je verwachtingen waar te maken hebt, maar er zijn ook momenten waarop je even volledig vrij mag zijn. Je hebt het af en toe nodig om plezier te maken en jezelf mentaal en emotioneel op te schonen. Pak deze momenten.

 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb