Kaartlegging 🃏: Mei 2023

Gepubliceerd op 8 mei 2023 om 18:23

Welke inzichten mogen aankomende maand een bijdrage gaan leveren?

 

De maand mei voelt voor mij als een nieuwe start. De winterse koude dagen liggen nu echt achter ons. Het is tijd om weer naar buiten te gaan en actiever te worden. Dit is ook terug te zien in de kaarten. Ik zie een man die buiten staat te schilderen. De Elfen koninging van het licht, wandelt in een bos en er loopt een persoon door de woestijn. Daarbij gaat de laatste kaart over richting. Welke richting wil jij deze maand op gaan? Er zijn verschillende mogelijkheden en de kaarten willen je uitnodigen om te kiezen voor hetgene waar jij je goed bij voelt.

 

Three of Pentacles
Pentakels drie

 

Op de kaart zie je een man en op zijn deur schildert hij op een elegante manier drie sterren. De boodschap die doorkomt is dat er creatieve talenten in jou aanwezig zijn en dat je deze naar buiten mag gaan brengen. De man geniet van het schilderen en wil je uitnodigen om echt te gaan genieten van jouw eigen creatieve processen.

 

Light
Licht

 

De elfenkoningin van het licht staat in een donker en schaduwrijk bos. Zij is hier om licht in het donker te brengen. Hierdoor zullen ook je schaduwkanten in het licht gezet worden. Je hoeft hier niet bang voor te zijn. Durf je schaduwkanten te omarmen en lief te hebben. Er zullen mooie, inzichtgevende lessen voor je in verborgen zitten.

 

Desert passage
Doorgang in de woestijn

 

Je loopt in een woestijn over een enorme zandvlakte. Het is er bloedheet en je hebt geen flauw idee waar je heen moet lopen. Er zijn geen aanknopingspunten, geen mensen om de weg aan te vragen en er is ook geen water. Hoe nu verder?

 

Blijven waar je nu bent is geen optie. Je hebt je pad te vervolgen. Ook al is dit door een woestijn.

 

De woestijn zorgt ervoor dat je volledig op jezelf bent aangewezen. Blijf dicht bij jezelf. Maak verbinding met je intuïtie en instincten. De benodigde inzichten zullen op het juiste moment bij je doorkomen en je pad verhelderen.

 

Direction

Richting

 

Mocht je het fijn vinden dan kun je altijd om richting en inzicht vragen aan je lichaam, je hogere zelf, je engelen of gidsen, het universum, God of een andere bron.

 

Je kunt je vraag opschrijven, hardop uitspreken, in een meditatie de verdieping opzoeken of door middel van een gebed je vraag ten gehore brengen.

 

Bekijk vooral wat voor jou goed voelt en wat bij jou past.

 

🌟 Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb