Kaartlegging 🃏 : Planten en Kruidenwijsheid 🌱🌿

Gepubliceerd op 7 juni 2023 om 18:18

Tabak

Offeren

 

Momenteel ben ik mezelf aan het verbinden met *Tabak*. Tabak kan worden gezien als een meesterplant, een grootvader of leraar. Hij kan je helpen om de kracht die zich in jou bevindt op een liefdevolle manier in te zetten. Daarnaast kan hij je ook ondersteunen om verbinding te maken met de spirituele wereld. 

 

Tabak werd van oudsher gebruikt om goden en gidsen te eren, maar ook gerookt tijdens belangrijke vergaderingen of als een sap gedronken ter verdieping bij ceremonies. 

 

Wanneer ik naar de kaart kijk, voel ik enorm veel wijsheid. Niet alleen van een grootvader, maar ook zeker een grootmoeder. Boven het hoofd kun je het mannelijke en vrouwelijke teken zien. Deze twee energieën voel ik dan ook samenkomen. De ogen zijn gesloten en de aandacht wordt naar binnen gericht. Tegelijkertijd is er ook de verbinding met de rook die wordt geinhaleerd en vervolgens langzaam weer wordt uitgeblazen. Er is rust.

 

Tabak voelt voor mij als thuiskomen. Mezelf naar binnen keren en verbinding maken met mijn innerlijke wijsheid. Om deze vervolgens op een respectvolle, liefdevolle manier naar buiten toe te brengen en te delen met anderen.

Hoewel ik in principe niet rook, kan ik mezelf energetisch op een fijne manier met tabak verbinden.

 

Tips:
* Je hoeft niet te roken om jezelf te verbinden met tabak. Dit mag uiteraard wel.
* Wanneer je de gelegenheid hebt, kun je de tabak met je handen voelen, eraan ruiken of een klein plukje op een zichtbare plek neerleggen.
* Je kunt jezelf ook energetisch met tabak verbinden.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.