Kaartlegging 🃏: Planten en Kruidenwijsheid 🌱🌿

Gepubliceerd op 11 juni 2023 om 20:04

Sint Janskruid
Straling

 

Aankomende week wil ik mezelf gaan verbinden met Sint Janskruid. Vroeger werd Sint Janskruid gebruikt ter bescherming van hekserij, demonische entiteiten of slechte energieën, maar ook als een medicijn voor depressies, angsten, melancholie, virussen, genezing van wonden, pijn bestrijding en spirituele bescherming.

 

Daarbij is Sint Janskruid een zonnekruid, wat gaat over krachtige energie, veerkracht en vitaliteit en dat is ook wat je op de kaart terug ziet. De vrouw heeft zich bevrijd van alled wat niet voedend voor haar is. Ongeacht de omstandigheden, geniet en huppelt z3 naakt en puur door alle cycli van haar leven.

 

Sint Janskruid is er dan ook om je weer terug bij jezelf te brengen. Terug bij jouw innerlijke ketel, jouw innerlijke bron. Maak het schoon, ontdoe jezelf van alles wat niet voedend is. Om daarna nieuwe zaadjes te planten. Welke zaadjes wil jij planten? Wat mag tot bloei gaan komen? Zodat ook jij, volledig vrij kan genieten van het leven. 

 

Het is belangrijk om te weten dat Sint Janskruid bijwerkingen kan geven en veel wisselwerkingen heeft met medicatie. Dit is ook de reden dat ik geen gebruik maak van dit kruid, maar ik kan mezelf er uiteraard wel energetisch mee verbinden.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb