Kaartlegging : Februari 2024 💜

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 20:33

Eindelijk voelde ik weer de inspiratie voor een kaartlegging. Het is inmiddels februari en dit keer ben ik niet thuis, maar bij mijn ouders. Hier blijf ik gezellig een nachtje logeren. Bij deze een Kaartlegging voor de maand Februari. 

 

Welke inzichten mogen voor de maand Februari een bijdrage leveren?

 

Verandering van carrière.

Op de kaart zie je een huisje aan zee, direct naast een vuurtoren. Het licht bovenaan de vuurtoren ziet eruit als een Engel. De plek voelt als een veilige, fijne, lichte, maar zeker ook krachtige plek.

Het is tijd om je licht te gaan laten schijnen en zichtbaar te worden. Zowel voor jezelf, als ook voor anderen. Deze kaart richt zich specifiek op je carrière. Je kunt jezelf de volgende vragen stellen:

* Wat wil je echt?
&
* Wat is het beste voor jou?

 

Commander Ashtar
Call to action

Commander Ashtar staat heel duidelijk en helder op de kaart. Je weet wat je wilt en wat hiervoor nodig is. Het is tijd om actie te ondernemen om echt jouw pad te gaan bewandelen. Het ego kan hier nog van alles van vinden, maar wanneer jij de eerste stap zet, zal de volgende stap als vanzelf gaan. Lets go!

 

Je bent op de juiste weg

Wauw wat een mooie kaart. Een engel vliegt zo vrij als een vogel door de lucht en ze straalt. Het licht van de regenboog vult haar hele zijn. De paarse kleur staat in verbinding met je derde oog, het zesde chakra. Waarbij het gaat over je intuitie en innerlijke wijsheid. Het is niet langer nodig om hieraan te twijfelen. Vertrouw en het zal je zo ontzettend veel gaan opleveren.

 

Zelfacceptatie

Een liefdevolle, zachte en kleurrijke kaart. Jij mag zijn wie je bent. Wees lief voor jezelf. Deze maand gaat duidelijk over het stellen van doelen en het ondernemen van acties. Wees trots op iedere stap die je gaandeweg zet. Daarbij is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Neem op tijd de benodigde rust, zodat je ook stappen voorwaarts kunt blijven maken en onderweg niet oververmoeid raakt.

 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.