Kaartlegging: Week 18

Gepubliceerd op 30 april 2024 om 11:09

Op de kaart zie je een menselijk figuur en er spiraalt als het ware van onderen naar boven energie doorheen. Het doet me denken aan de drie belangrijkste Nadi's.

 

Ida en Pingala vormen samen met Sushumna de drie belangrijkste Nadi's in ons lichaam. Het zijn energiebanen waar onze levensenergie doorheen stroomt. Op de plekken waar de energiebanen elkaar kruisen bevinden zich de zeven hoofdchakra's.

 

Boven het menselijke figuur zie je een enorme ster. Vanuit het hart van de ster schiet de energie krachtig alle kanten op. Niet in het wilde weg, maar gericht en doelbewust.

 

Deze kaart heeft als naam *Expansie*. Het is tijd om te gaan vertrouwen op jezelf. Want op alle lagen van jouw zijn, ben jij al goed genoeg. Je hoeft niet langer te twijfelen, er hoeft niets veranderd te worden. Je mag ruimte innemen en gezien worden voor wie je bent.

 

Geef jezelf toestemming

 

Onderstaande affirmaties kunnen je helpen om de chakra's te balanceren en het vertrouwen in jezelf te vergroten. Zodat je jouw energie op een krachtige manier naar buiten kunt brengen. Je kunt ze van onder naar boven een aantal keer doorlezen en tot je nemen of hardop uitspreken. 

 

๐Ÿค Ik mag vertrouwen op mijn innerlijke wijsheid

๐Ÿ’œ Ik mag vertrouwen op mijn waarneming

๐Ÿ’™ Ik mag mijn waarheid spreken

๐Ÿ’š Ik mag mezelf liefhebben

๐Ÿ’› Ik mag handelen

๐Ÿงก Ik mag voelen

โค๏ธ Ik mag er zijn

 

๐ŸŒŸ Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Armanda Lureman
3 maanden geleden

Wat mooi en bekrachtigend

Natascha
3 maanden geleden

Wat fijn om te lezen en dankjewel ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™