Reiki 

De kracht van energie

 

Reiki zweverig? 

 

Voor mij is Reiki juist heel erg aards en praktisch. Het is vaak ons hoofd wat er tussen gaat zitten, omdat we het zo graag willen begrijpen. Ik vergelijk het altijd met als je pijn in je buik hebt. Dan wrijf je als vanzelf over je buik heen. Dit kalmeert, brengt rust en verzacht pijn.

 

Of wanneer je verdrietig bent en dat iemand je even vasthoudt om je te troosten en de steun te geven die je nodig hebt. 

 

Het kan ook op afstand. Wanneer je op wat voor manier dan ook hulp nodig hebt en iemand even belt of wanneer iemand laat weten dat hij of zij aan jou zal denken. Op zo'n moment gebeurd er iets in de energie en hoe mooi is het, wanneer je dit in een breder perspectief kunt zien. Het gaat om uitwisseling van energie en liefde. Onvoorwaardelijke liefde en dat kan zoveel brengen. 

 

💛

Hoe verloopt een behandeling? 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt of waar extra aandacht naar toe mag. Zodat ik hier tijdens de behandeling rekening mee kan houden.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben. 

 

🌟  Tijdens de behandeling mag je komen liggen op een heerlijke, zachte futon. Mocht dit lastig zijn dan zet ik met alle liefde een massagetafel voor je klaar. 

 

🌟 Tijdens de behandeling zal ik verschillende plekken op het lichaam aanraken en hier voor een tijdje blijven. Eventueel ondersteun ik de behandeling met Reiki edelstenen of een geleide meditatie. 

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

Investering in jezelf 

30 euro per behandeling

25 euro per afstandsbehandelimg

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je onderstaand formulier invullen.

 

💛

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden.