Fantasie, Droom en Werkelijkheid 🙏

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 18:57

Elke ochtend pak ik mijn stapeltje inspiratie kaarten, ik schud ze en op basis van mijn gevoel pak ik er één. De boodschap die erop staat, neem ik als intentie mee in mijn dag. Ik laat me erdoor inspireren en bekijk gedurende de dag wat er op komt borrelen.

 

De boodschap voor vandaag luidt als volgt:

*Vandaag ga ik fantaseren en dromen over wat ik diep van binnen het liefst wil*.

 

Voor mij sluit deze boodschap heel erg mooi aan op het proces waar ik nu in zit. Sinds kort ben ik begonnen met lichaamsgerichte psychotherapie. Samen met de therapeute ben ik aan het onderzoeken hoe ik me weer *thuis in mijn eigen lichaam* kan gaan voelen.Eén van haar vragen was, welke verlangens zijn er? Wat zou je het liefst willen? Ja, een mooi huis, een leuke baan en iets meer geld op mijn bankrekening zou geweldig zijn. Maar dat is niet waar het voor mij over gaat:

 

* Ik wil mezelf heel graag vrij kunnen bewegen.

* Ik wil heel graag lichamelijke rust, kalmte en ontspanning kunnen ervaren.

* Ik wil mezelf fijn en veilig voelen in mijn eigen lichaam en in sociale situaties.

* Ik wil mijn eigen lichaam aan mezelf toe kunnen eigenen en hierop kunnen vertrouwen.

 

Sinds de start van deze therapie voelen deze verlangens niet meer als een fantasie of een droom, maar als iets wat zomaar werkelijkheid zou kunnen worden. Ik ben er nog niet, maar het voelt binnen handbereik.

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb