De heldin op sokken 🧦

Gepubliceerd op 4 juli 2022 om 19:44

Elke avond, na het avondeten maak ik een wandelingetje. Ik loop de straat uit, steek over naar de andere kant van de weg en ineens hoor ik een hoop geschreeuw. Er komt een jongen met zijn armen op zijn rug geboeid aangerend en achter hem rende een politie agent. In mijn gedachten zag ik mezelf als een heldin op de jongen afrennen en pakte ik hem vast. In werkelijkheid bleef ik aan de grond genageld staan en kon ik me niet meer bewegen. De heldin op sokken.

 

Ondertussen viel het me op dat de jongen een enorm goede conditie had en hard kon rennen. De politie agent, kwam helemaal bezweet en buiten adem aanrennen. Hij kon de jongen niet bijhouden, liet een auto stoppen en stapte in. Samen met de persoon achter het stuur, reden ze achter de jongen aan.

&

Ik dacht alleen maar: *Die agent kan niet rennen*. Ik ben zelf geen haar beter, maar goed 😂. Eenmaal weer bijgekomen van wat er was gebeurd, ben ik rustig verder gaan wandelen.

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.