Controle Afspraak Neuroloog

Gepubliceerd op 23 oktober 2022 om 10:42

Afgelopen donderdag had ik een controle afspraak bij de neuroloog. Een maand geleden kreeg ik botox injecties in mijn nek en vandaag gingen we het huidige resultaat bespreken.

 

De spieren aan de achterkant van mijn nek zijn al een heel stuk rustiger. Dit kan ik zelf ook voelen. Echter zit er één grote spier aan de rechterkant van mijn nek, die heel erg actief is. Hierdoor zijn mijn klachten nog steeds in alle heftigheid aanwezig. 

 

Ergens had ik toch gehoopt dat de klachten na de eerste behandeling verdwenen zouden zijn. Tegelijkertijd weet ik dat deze behandeling tijd nodig heeft. De neuroloog is begonnen met het inspuiten van een klein gebied en dit gebied wordt geleidelijk aan uitgebreid. Op deze manier krijgt mijn lichaam de tijd om aan de botox te wennen en kan de neuroloog het effect en eventuele bijwerkingen monitoren.

 

Het positieve is dat de behandeling aanslaat en dat ik tot dusver geen bijwerkingen heb. Het resultaat laat nog even op zich wachten, maar ook dat gaat goedkomen.

 

In december heb ik een afspraak staan voor de tweede behandeling & Ik heb begrepen dat de botuline dosis 250 cc zal zijn. Ik ben heel benieuwd 😁

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.