Gevallen tijdens Yoga πŸ˜…

Gepubliceerd op 16 januari 2023 om 20:11

Ik zag toevallig bovenstaande afbeelding voorbij komen en moest gelijk aan mijn eigen ervaring denken πŸ˜‚. 

 

*Gevallen tijdens Yoga πŸ€”?*

 

Ja het kan en ik heb het een keer meegemaaktπŸ˜…. Al enige tijd was ik de kraai aan het oefenen en op een gegeven moment kon ik wat langer in de houding blijven staan. Supertrots wilde ik het aan mijn vriend laten zien. Uiteraard gaat veiligheid boven alles en uit voorzorg had ik grote dikke kussens van de bank gepakt en om mij heen neergelegd.

 

*Belangrijk: Dit waren geen decoratie kussens, maar het zitgedeelte van de bank zelf*

 

Ik nam rustig de tijd om in de houding te komen en het lukte om even te blijven staan. Vervolgens verloor ik mijn evenwicht en in plaats van dat ik op het kussen viel, vloog ik eroverheen met mijn gezicht volgas op de grond. Mijn vriend was heel erg geschrokken 😱, maar ik kon er zelf gelukkig om lachen.

 

Zo zie je maar, dat je jezelf ook tijdens het boefenen van Yoga kan bezeren πŸ˜‰.

 

🌟 Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.