De overgang van Winter ❄️ naar Lente 🌻

Gepubliceerd op 22 maart 2023 om 11:26

De lente is officieel begonnen en ik voel me al helemaal zonnig, stralend en in bloei 🔆🌟🌻. Buiten ziet het er toch echt anders uit.

Het regent en het waait 🌧️💨

 

We bevinden ons in een overgang van de winter naar de lente. Dit gaat niet van het ene op het andere moment, maar geleidelijk aan.

 

Als ik mezelf ergens goed bij voel, dan wil ik er ook ten volste van genieten. Zo voel ik me op dit moment dan ook lichtelijk teleurgesteld. Tegelijkertijd realiseer ik mezelf ook wel dat ik te snel wil gaan en dat ik de tijd mag nemen om de overgang van de winter naar de lente te maken.

 

Maar... 

 

Hoe doe je dit? Wanneer je jezelf een superblij klein kind voelt, je hebt net te horen gekregen dat er iets superleuks gaat gebeuren, alleen je weet niet wanneer...?

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.