Luisterkind

Gepubliceerd op 27 maart 2023 om 18:36

Een tijd geleden zag ik op Facebook een bericht voorbij komen van Marné. Ze volgde momenteel de opleiding *Luisterkind* en zocht mensen voor wie ze een persoonlijke afstemming op afstand mocht doen. Ik voelde meteen een hele duidelijke *JA*.

 

Haar energie voelde zo zacht, warm en liefdevol.
Ik heb haar mijn vraag gesteld, kort iets over mezelf verteld en haar een foto toegestuurd.

 

*Wat kan mij helpen om meer op mezelf en mijn pad te vertrouwen? Dat ik er hoe dan ook mag zijn. Dat ik op mijn manier bijdraag en dat dit goed genoeg is*

 

Op 20 maart 2023 kreeg ik de afstemming binnen. Met veel plezier heb ik haar afstemming doorgelezen en ontvangen. Het is zo mooi en kloppend.

 

Ik mag op mezelf gaan vertrouwen en dit van binnen uit naar buiten laten stralen. Gedurende mijn leven heb ik al zo ontzettend veel stappen gezet. Naast het zetten van stappen is het ook belangrijk om de tijd te nemen om echt te voelen en te zien hoever ik al ben gekomen.

 

Marne gaf aan dat ze kon voelen dat ik veel had meegemaakt. Mijn littekens mogen gaan verzachten en vanuit liefde aangekeken worden. Dit is een thema waar ik pas een heel fijn en inzichtgevend gesprek over heb gehad met een oud collega. Mooi hoe dat in deze afstemming nog eens extra benadrukt wordt.

 

Alles wat ik heb meegemaakt heeft mij gevormd en bijgedragen aan wie ik nu ben. Ja er ligt poep op mijn tijdlijn, maar deze poep neem ik niet meer mee in mijn rugzak. Nu is het tijd om er met liefde naar te kijken, zodat de littekens kunnen verzachten...Wauw.

 

Mijn kleine kind heeft zich in verschillende situaties heel onveilig gevoeld. Ik mag haar nog meer gaan vasthouden. Haar vertellen en gaan laten zien dat ze veilig is.

 

Ik voel mijzelf behoorlijk beperkt in mijn energie. Marné benoemde dat ik meer in mogelijkheden mag gaan denken. Mijn energie is beperkt, maar er is wel energie. Hoe kan ik de energie die er wel is zo optimaal en fijn mogelijk inzetten. Eén van mijn talenten is mijn creativiteit. Hiermee mag ik meer naar buiten treden en laten zien wat ik kan. Het leuke is dat ik afgelopen week een persoonlijke domeinnaam voor mijn website heb aangemaakt. Het is tijd om mezelf in het licht te zetten. Een kleine financiële investering, met een grote stap vooruit in energie.

 

Www.zielslichtje.nl

 

Marne vertelde dat ik ook mijn voelsprieten meer mag gaan inzetten. Hiervoor heb ik alleen mijzelf nodig. Mijn *zijn*. Ik draag bij door er te zijn! Dit is voor mij zo'n mooie en waardevolle boodschap.

 

Als laatste benoemde ze dat het belangrijk is om te zorgen voor een goede balans tussen verbinding met mensen en tijd voor mezelf.

 

*Oplaadtijd*

 

Ik voel zelf heel sterk dat de natuur hier een waardevolle rol in speelt. De cycli van de natuur, mijn persoonlijke cyclus, de fasen van de maan, maar ook het maken van een wandeling.

 

Lieve Marné dankjewel voor de tijd die je voor mij hebt genomen. Je boodschappen zijn *spot on* en hebben mij de benodigde inzichten en handvatten gegeven. Ze gaan me helpen om mezelf meer te omarmen, in het licht te zetten en mijn pad vanuit vertrouwen te bewandelen. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb