Meau : Dat heb jij gedaan!

Gepubliceerd op 14 april 2023 om 16:07

Ik heb heel lang getwijfeld of ik hierover een blog zou schrijven en ik voelde vandaag zo'n sterke *Ja*. Mijn verhaal moet en wil heel graag verteld en gedeeld worden. Ik wil wel even aangeven dat het triggergevoelig kan zijn. 

 

Ik heb heel lang niet naar dit nummer kunnen luisteren. Haar woorden, de muziek raakte me elke keer opnieuw. Zo'n ontzettend diep en intens verdriet kwam er vrij. Overal waar ik kwam werd het nummer op de radio gedraaid en ik heb zo vaak gevraagd of er andere muziek opgezet mocht worden.

 

Inmiddels ben ik zover dat ik het nummer binnen kan laten komen. De emotie kan laten zijn en kan omarmen en soms zing ik heel hard mee. Omdat ook mijn woorden gehoord mogen worden.

 

Ik ben van nature heel open en lief. Ik zie het goede in mensen. Hier is vaak gebruik en misbruik van gemaakt. Helaas was ik ook niet goed in staat om mijn grenzen te bewaken. Met alle gevolgen van dien. Ja... Gedurende mijn leven heb ik te maken gehad met meerdere aanranding, verkrachtingen, maar ook fysiek en mentaal geweld. Het heeft delen in mij gebroken en kapot gemaakt, maar ik ben er nog. Ik sta rechtop, met mijn hoofd omhoog en geniet van het leven.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb