Torticollis spasmodica & Vierde botox behandeling

Gepubliceerd op 21 juni 2023 om 16:40

Wow, ik werd mezelf er ineens van bewust dat ik inmiddels alweer een jaar behandeld word met botox injecties. De tijd gaat ontzettend snel en ik heb gelukkig heel veel baat bij de behandeling. 

 

Vandaag had ik weer een afspraak voor het laten zetten van de injecties in het ziekenhuis. Van tevoren voelde ik mezelf eigenlijk best wel goed. Ik was er dit keer ook echt aan toe. De afgelopen week kreeg ik steeds meer last van pijn, tremoren en trillingen van mijn hoofd. Mijn hoofd begon ook steeds verder naar links te draaien of naar rechts te kantelen. Kortom, erg vervelend.

 

De injecties waren dit keer wel echt pijnlijk. Na afloop kwam er een enorm misselijk gevoel opzetten, ik begon intens te zweten en sterretjes te zien. De neuroloog en verpleegkundige vertelden dat dit wel vaker voorkomt en stelden mij gerust. Ik mocht even plat gaan liggen, met mijn benen omhoog en na een paar minuutjes voelde ik me grotendeels wel weer in orde.

 

Van een vriendin begreep ik dat zij vorige week hetzelfde had meegemaakt. Haar neuroloog had aangegeven dat de warmte niet zo goed is voor het zetten van de botox injecties. De aderen staan wijder open, met een risico op jezelf naar voelen of flauwvallen als gevolg...😐

 

Pfoe, over drie maanden hoef ik gelukkig pas weer.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Cees jongman.
een jaar geleden

Hallo lieverd ook weer gehad.
De 1 is de ander niet..het is wel extreem warm.
Maar trots op je

Natascha
een jaar geleden

Ja het is ook zeker de warmte die hierin heeft meegespeeld. Voel me nog steeds wat licht in het hoofd en niet helemaal lekker. Gewoon maar even rustig aan doen en dan trekt het vanzelf wel weer weg 🙏

❤️