Muiltje ๐Ÿš

Gepubliceerd op 17 juni 2023 om 15:07

Een muiltje is een schelp en door Heidi Wavemaker gevonden op één van de stranden bij Carnac in Frankrijk. Een muiltje is een schelp die gezellig met zn allen wonen. De onderste schelp is een vrouwtje en de schelpen erboven zijn mannetjes. Wanneer het onderste vrouwtje bevrucht is, veranderd het mannetje erboven in een vrouwtje. Bijzonder hè? Deze schelp wil je dan ook helpen om de balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke in jezelf te vinden.

 

Heidy heeft samen met haar gidsen en vanuit intentie van deze bijzondere schelp een ratel gemaakt. Een ratel is een ritueel voorwerp, waarmee je verschillende manieren kunt samenwerken:
๐ŸŒŸ Mediteren
๐ŸŒŸ Het aanroepen van gidsen
๐ŸŒŸ Rituelen begeleiden
๐ŸŒŸ In een drumcirkel meedoen
&
๐ŸŒŸ In dit geval de balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke in jezelf te vinden.

 

Aquamarijn


Het geluid van deze ratel komt door de kleine aquamarijn steentjes. De steentjes zijn heel klein en door het vel heen kun je ze zien zitten. Aquamarijn versterkt de hogere chakra's en geeft troost. De schelp is in twee delen verdeeld, waardoor je elke keer een ander geluid hebt. Het geluid is heel klein en tegelijkertijd ontzettend krachtig. Ze heeft echt meerdere lagen en hierdoor passen we ook zo goed bij elkaar.

 

Haai


Het vel wat om de schelp is heengemaakt is afkomstig van een haai. Heidy heeft het vel speciaal op dikte uitgezocht. Een haai staat voor moed en zonder aarzeling vooruit kijken. Het versterkt je spirituele vermogens.

 

Muiltje


Ik zag het schelpje en voelde me direct met haar verbonden. Zo klein lief en zacht maar tegelijkertijd ook enorm krachtig. Ze heeft dan ook de naam Muiltje gekregen.

Lieve Heidy dankjewel voor het maken van deze mooie ratel. Ik ben ontzettend blij met haar ๐Ÿค. 

 

Heidy maakt krachtvoorwerpen, geeft verschillende cursussen en workshops, readings met runen, organiseert het Freya Festival & nog heel veel meer. Mocht je meer over Heidy willen weten? Klik dan op onderstaande button.

๐ŸŒŸ Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb