Stinkende vlierbessen🍇

Gepubliceerd op 16 september 2023 om 11:34

De afgelopen week ben ik mezelf vanuit de opleiding kruidenvrouw aan het verbinden geweest met de Vlier. De vlierbessen kunnen je helpen om een hoofdstuk af te sluiten & vloerbloesem kan je ondersteunen bij het maken van een nieuw begin 🍇. 

 

Wanneer het gaat over de geneeskrachtige werking dan kan ze je ondersteunen bij een verminderde weerstand en bij de eerste tekenen van griep en verkoudheid 💜. 

 

Eén van de mogelijkheden is om zelf een vlierbessentinctuur te maken. Dit leek mij ontzettend leuk en ik ben dan ook meteen vlierbessen gaan bestellen. Eenmaal het pakketje in huis, bleek er een vreemd luchtje aan te zitten. Met andere woorden ik vond het stinken naar zweetvoeten of urine. Hup het pakketje in de prullenbak, mailen naar de verkoper en vragen om een nieuw pakketje. Ondertussen bedacht ik om in de online community van de opleiding te vragen of vlierbessen horen te stinken. Wat bleek, is dat er een zoete, gefermenteerde lucht aan zit en dat het dus zo hoort 😅.

 

Vanmorgen heb ik mijn allereerste vlierbessentinctuur gemaakt. Over zes weken kan ik er gebruik van gaan maken. Ik ben heel benieuwd...😍

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.