Yoga, beweging en conditie πŸ€Έβ€β™€οΈ

Gepubliceerd op 2 december 2023 om 14:25

Ik voelde dat het tijd werd om weer wat meer beweging in mijn lichaam te brengen en ik heb dan ook meegedaan met een yoga les van *Yoga With Adriane* op Youtube. Poeh, mijn conditie is niet meer wat het geweest is. Het verbaasde me wat ik nog kan op basis van wilskracht en ademhaling en mijn lichaam herkende de houdingen. Het spiergeheugen zit er gelukkig nog, maar op een gegeven moment kon ik niet meer en moest ik toch echt gaan liggen πŸ˜‚.

 

Hoewel ik dol ben op Yin Yoga, merk ik dat het minstens zo belangrijk is om regelmatig een intensievere yoga les te doen. Zodat mijn lichaam echt even in beweging gebracht wordt. De aankomende tijd wil ik hier dan ook wat meer aandacht aan besteden, door mee te doen met de dagelijkse lessen van *Yoga With Adriane* πŸ’ͺ🏻.

 

Adriane heeft op haar website een kalender met voor elke dag van de maand een les. Ik vind haar manier van lesgeven heel fijn. De lessen zijn laagdrempelig en gevarieerd. Ze heeft humor en ze nodigt je uit om echt te voelen waar jij behoefte aan hebt. Wat voelt goed voor jou?!

 

*Find What Feels Good*

 

Mocht je benieuwd zijn naar de kalender en de dagelijkse lessen van *Yoga With Adriane*? Klik dan op onderstaande button. 

 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb