Mijn baarmoeder ❤️

Gepubliceerd op 9 februari 2024 om 16:54

Vandaag had ik een afspraak bij de gynaecoloog. Ik was behoorlijk zenuwachtig en voelde me beroerd, maar mams was gelukkig mee. Een week of drie geleden is er iets gezien in mijn baarmoeder wat er niet hoort. Er zijn toen twee uitstrijkjes afgenomen en de uitslagen hiervan had ik inmiddels al binnen. *Er zijn geen kwaadaardige cellen gevonden*. 

 

Vandaag werd er gekeken naar het plekje in mijn baarmoeder. Het bleek een heel klein poliepje te zijn en deze is meteen behandeld. Het was een fijne arts. Ik had nog een aantal vragen en hier werd echt even de tijd voor genomen. Daarbij waren zijn antwoorden heel verhelderend. 

 

Wat een emotionele rollercoaster was het de afgelopen weken. Het is gelukkig allemaal goed afgelopen, maar wat heb ik me druk gemaakt. Mijn stressysteem heeft overuren gedraaid. Pfoe, er is een enorm zware last van me af gevallen en ik kan weer opgelucht ademhalen. Ik voel me wel heel erg moe en alles in mijn lichaam doet zeer. Vandaag en het aankomende weekend neem ik de tijd om bij te komen. Zodat ik maandag weer fris en fruitig kan beginnen aan een nieuwe week. 

 

Het proces heeft me ook nieuwe inzichten gegeven. Ik heb op een diepere laag verbinding met mijn baarmoeder kunnen maken, maar ook bepaalde patronen bij kunnen sturen en zelfs kunnen doorbreken. 

 

Lieve baarmoeder,

 

Dankjewel voor je vraag om aandacht. 

Dankjewel dat ik diep in jou mocht zakken, in de donkerte. 

Dankjewel voor je openheid, vertrouwen, inzicht, wijsheid en kracht

 

Liefs

 

💛

🌟 Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.