Lijfkrachtherstel & Aqua du Florida

Gepubliceerd op 22 maart 2024 om 21:45

Een tijdje terug mocht ik bij iemand thuis een lijfkrachtherstel behandeling geven. Van tevoren stem ik mezelf altijd af op de persoon en de energie. Ik voelde dat er een aura reiniging nodig was en bedacht om Aqua du Florida, een smudgewaaier en edelstenen mee te nemen.

 

Wanneer je een vloeistof meeneemt, is het belangrijk om deze goed te verpakken. Wanneer je dit niet doet, kan het gebeuren dat de vloeistof eruit lekt en alles onder zit & dat gebeurde dus ook. De fles met Aqua du Florida was gaan lekken en alle andere spulletjes die ik had meegenomen waren ermee doordrenkt. Hoewel ik had geprobeerd om alles zo goed mogelijk schoon te maken, nam ik alsnog een enorme walm mee naar binnen.

 

Blijkbaar hadden mijn auto, mijn spulletjes en ikzelf een aura reiniging nodig. We hebben er samen om kunnen lachen. Het duurde ook even voordat de geur bij haar in huis was weggetrokken en in mijn auto hangt de geur nog steeds 😂. 

 

Deze persoon had ik al vaker een sessie mogen geven en het was zo leuk om het verschil te zien tussen een jaar geleden en nu. Bij de eerste sessie waren er op alle lagen blokkades aanwezig en nu stroomt de energie zoveel beter door. Ja, er zijn dingen die nog aandacht nodig hebben, maar er zit weer beweging in.

 

Je kunt het vergelijken met stilstaand water in een beekje. Alle beschikbare energie, wordt als het ware opgebruikt. Waardoor het water troebel wordt en gaat stinken. Met alle gevolgen van dien. Inmiddels is het water weer in beweging en kun je het vergelijken met een klein riviertje. Her en der liggen nog wat keien in het water, die aandacht nodig hebben, maar dat is oké.

 

In het leven komen we allemaal obstakels tegen die aandacht nodig hebben. Maar alles op z'n tijd en op ieders eigen tempo. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.