Botox & De kracht van energie ๐Ÿ’ซ

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 16:14

Vorige week woensdag was het weer tijd voor botox injecties. Mijn vriend gaat altijd mee voor support en tijdens het prikken houd ik graag zijn hand vast.

 

Wat er gebeurde was dat er in mij een bepaalde kalmte en rust ontstond. Ik voelde me ontspannen en kon tijdens het prikken goed blijven doorademen. De neuroloog vroeg op een gegeven moment of het wel goed met me ging, aangezien ik de voorgaande keren behoorlijk onrustig was geweest.

 

Mijn vriend daarentegen voelde zich helemaal niet kalm en rustig, maar heel moe, draaierig en enorm zweterig. Eenmaal buiten moest hij echt even zitten en bijkomen en ik voelde mezelf eigenlijk wel goed. We konden er samen gelukkig om lachen ๐Ÿ˜‚. 

 

Dit kan er gebeuren wanneer je niet goed gegrond en afgeschermd bent. Iemand kan aanhaken op jouw energie en jij kunt de energie van de ander overnemen. Met alle gevolgen van dien. In mijn geval was het heel erg fijn, maar voor mijn vriend absoluut niet. 

 

Wanneer je er voor een ander wilt zijn, probeer dan in de eerste plaats goed voor jezelf te zorgen. Ook in het directe contact is het belangrijk om zoveel mogelijk bij jezelf te blijven.

 

Ik ben me ervan bewust dat het echt niet altijd even makkelijk is. Sterker nog, ik vind het nog steeds een hele uitdaging maar door te blijven oefenen met gronden, afschermen en ook weer loslaten gaat het wel steeds beter.

 

* Ga voordat je de deur uit gaat zo comfortabel mogelijk zitten of liggen.

* Sluit je ogen en adem een aantal keer rustig in en uit.

* Visualiseer hoe er vanuit je voeten wortels groeien, diep de aarde in. Zij zorgen ervoor dat je goed gegrond en geaard bent en blijft.

* Visualiseer vervolgens een bubbeltje om je heen. Dit bubbeltje beschermd je voor alles van buitenaf en tegelijkertijd voedt het jou. Zodat je opgeladen blijft.

 

Ik vind het een hele fijne oefening. Die je ook wanneer je al ergens bent kunt toepassen. Door bijvoorbeeld even naar het toilet te gaan.

 

Wanneer je thuis komt is het tijd om alles weer los te laten. Bedank je wortels en je bubbeltje.

๐ŸŒŸ Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.