Workshop Medicijnwiel Numerologie

Gepubliceerd op 23 april 2024 om 15:49

Twee weken geleden ben ik samen met een vriendin naar een workshop Medicijnwiel Numerologie geweest in Meterik. De workshop werd georganiseerd door Jolanda Barents van Praktijk Hoofd en Hart. Toen we het dorpje in reden hadden we het gevoel dat we weer in Bennekom waren. Alleen was er veel meer groen en alles leek helderder.

 

De locatie was werkelijk waar prachtig en heet *Zentire*. Het ligt tussen de weilanden en heeft een hele fijne sfeer en energie. Hier worden regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd en ik ga er in de toekomst zeker nog een keer naar toe.

 

Het medicijnwiel is de basis van de numerologie en is een bron van kracht. Samen met je geboortedatum ontstaat er een blauwdruk van je leven.

 

Je geboortedag is het startpunt en bevindt zich in het midden. Wanneer we geboren worden vallen we als het ware in het midden van het medicijnwiel en vervolgens begint onze reis in het oosten. Vanuit het oosten ga je naar het zuiden, het westen en de reis eindigt in het noorden. Je kunt het vergelijken met de cycli van het leven. Van een baby, naar volwassene, de oudere en de dood.

 

Hieronder heb ik mijn blauwdruk uitgerekend en uitgewerkt.

 

Het getal in het midden staat voor je ziel = 11

Het oosten staat voor je talent = 9

Het zuiden staat voor je karma = 9

Het westen staat voor je levenspad = 10

Het Noorden staat voor je levensdoel = 3

 

Ieder getal heeft een eigen betekenis en kan op een schaal van 0 tot 10 worden geplaatst. Waarbij 0 uit balans is en 10 in balans. Je kunt op deze manier bekijken in hoeverre je in of uit balans bent en wat er nodig is om meer in balans te komen.

 

Ziel = 11

 

* Door het opdoen van ervaringen vergaar ik wijsheid en meesterschap. Ik mag hierop vertrouwen en hoef niet te streven naar perfectie.

 

Talent + Karma = 9


* Ik ben dienstbaar en ben mezelf bewust van de eenheid van het leven. Alles is één.
* Vanuit onvoorwaardelijke liefde zorg ik voor mezelf, anderen en de wereld om mij heen. Ik sta hierin op de eerste plaats.

 

Levenpad = 10

 

* Ik neem de leiding en stuur vanuit visie, respect, inzicht en ervaringen op alle lagen van de mensheid.
* Ik ga op een podium staan en alle ervaringen breng ik van binnenuit naar buiten.
* Ik ken alle facetten van het leven en heb de leiding vanuit kracht over het aardse bestaan.

 

Levensdoel = 3

 

* Communicatie.
* Ik ga de wereld in en maak mijzelf kenbaar door van mezelf te laten horen.

 

Ik vond het een leuke en interessante workshop. Het bevestigde waarom ik op deze aardbol ben en wat ik hier te doen heb. Namenlijk het belichamen en verspreiden van mijn licht. Hierin mag ik nog meer een podium gaan pakken en dit ga ik dan ook doen. 

 

Vanuit deze workshop ontstond het idee om zelf een workshop te gaan geven. Inmiddels is het idee uitgegroeid tot een waterceremonie. Een mooie avond, waarbij we verbinding gaan maken met het element water in onszelf. Ja, ik heb er zin in en Ja, ik vind het spannend, maar vanuit vertrouwen pak ik mijn podium.

 

Na afloop van de workshop liepen we naar buiten en de maan was zo mooi en helder aanwezig. Voordat we naar huis gingen rijden hebben we hier nog even naar staan kijken.

 

Mocht je meer willen weten over het medicijnwiel en numerologie. Dan zou ik de workshop bij Jolanda Barents echt aanraden. Jolanda neemt je mee in alles rondom het medicijnwiel en numerologie, zodat je het ook praktisch kunt toepassen. Ze gaf talloze voorbeelden, deelde haar eigen ervaringen en gaf alle ruimte aan de groep om ook hun ervaringen te delen. Deze interactie vond ik heel fijn. Hierdoor ging het steeds meer leven.

 

Mocht je meer over Jolanda willen weten? Klik dan op onderstaande button. Zij organiseert onder andere ademcirkels, vrouwencirkels en workshops medicijnwiel numerologie.

Mocht je meer willen weten over de locatie Zentire en welke activiteiten er georganiseerd worden? Klik dan op onderstaande button. Het is een eindje rijden, maar zeker de moeite waard. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.